12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kuglanje

FOTO Kuglači Graničara sjajnom igrom došli do nove pobjede u 2. HKL Sjever, pa poraženi u idućem kolu
F

Poene za Graničar su osvojili Vinko Šostarec koji je bio najbolji igrač u redovima Picoka i Zdravko Vokšan.

Ne propustite

Kuglači Graničara pobijedili su u 6. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever na kuglani u Koprivnici ekipu Obrtnika iz Krapinskih Toplica 7 – 1 i 161 čunjeva razlike. Graničar je srušio 3235, a Obrtnik 3074 čunja.

Još jedna odlična utakmica kuglača Graničara u kojoj su gosti samo u prvom dijelu pružili nešto veći otpor. Nakon prve rotacije Graničar je imao 2 – 1 u poenima i 15 čunjeva razlike. Drugi dio utakmice potpuno je pripao Picokima u kojem gosti nisu mogli pratiti ritam koji su nametnuli kuglači Graničara.

Najbolji igrač utakmice bio je Ivan Buković, a poene su još osvojili Antun Bionda, Dražen Švarbić, Mirko Banjac i Vinko Šostrec. Nakon šest odigranih kola, Graničar ima pet pobjeda i jedan poraz i s deset bodova dijeli prvo mjesto s Elektrom iz Križevaca.

Pojedinačni rezultati srušenih čunjeva

Ivan BUKOVIĆ 566
Antun BIONDA 565
Dražen ŠVARBIĆ 557
Mirko BANJAC 540
Vinko ŠOSTAREC 513
Martin BARČAN 494

Kuglači Graničara izgubili su u 7. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever na kuglani u Bjelovaru od Željezničara 6 – 2 i 52 čunja razlike. Graničar je srušio 3156, a Željezničar 3208 čunja.

Bio je to loš dan za kuglače Graničara u utakmici u kojoj su Picoki podbacili što je domaćin iskoristio i odnio pobjedu.

Poene za Graničar su osvojili Vinko Šostarec koji je bio najbolji igrač u redovima Picoka i Zdravko Vokšan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×