12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dvorana gimnazije

FOTO Završen još jedan memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić-Vrba, slovenski Branik najbolja momčad
F

Dnevni program krenuo je kratkim susretom najmlađih snaga rođenih 2008. godine, a zatim je nakon otvorenja zaigrala koprivnička Noa protiv mađarske ekipe KK Csurgoi-2.

Ne propustite

Rukometni klub Koprivnica – Noa ugostio je još jedan Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić – Vrba. Natjecanje prijateljskog karaktera počelo je u 10 sati, a osim organizatora sudjelovali su i mađarski predstavnici RK Tungsram SE Nagykanizsa i RK Csurgoi KK te slovenski RK Maribor Branik.

Dnevni program krenuo je kratkim susretom najmlađih snaga rođenih 2008. godine, a zatim je nakon otvorenja zaigrala koprivnička Noa protiv mađarske ekipe KK Csurgoi-2. Mađari su se pokazali boljim protivnikom i s 24-28 prošli u finale gdje ih je čekao slovenski Maribor Branik.

Oni su u drugom polufinalu slavili protiv Nagykanizse, rezultat je bio 30-26. Nakon polufinala svoje umijeće pokazali su veterani koprivničke Noe i mađarskog Csurgoia, a zatim je na red došla sama završnica. U utakmici za treće mjesto Nagykanizsa je bila bolja s 18-32 od Koprivničanaca, dok je u velikom finalu zlato pripalo slovenskom Maribor Braniku. Rezultat finala bio je 27-23.

Titula najboljeg vratara otišla je u ruke Adama Fustosa iz Csurgoia, najbolji strijelac bio je Izidor Budja iz pobjedničke ekipe, a najboljim igračem proglašen je Jure Hedl, također iz pobjedničke ekipe.

Polufinala

RK Koprivnica-NOA – KK Csurgoi-2 24-28
Tungsram SE Nagykanizsa – RK Maribor Branik-2 26-30

Utakmica za treće mjesto

RK Koprivnica-NOA – Tungsram SE Nagykanizsa 18-32

Finale 

KK Csurgoi-2 – RK Maribor Branik-2 23-27

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×