22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva hrl za žene

Saračevićeve izabranice pobijedile Split i sa sjajnim raspoloženjem ulaze u pripreme za ključnu utakmicu sezone
S

Sutra kreću intenzivne pripreme do subote, za nadolazeću utakmicu četvrtfinala EHF Kupa koja je sve bliže.

Ne propustite

Rukometašice Podravka Vegete danas su u jutarnjim satima krenule put Splita gdje se unaprijed odigravalo 20. kolo 1.HRL za žene protiv Splita 2010 uz domaćinstvo Podravke, pišu službene stranice koprivničkog rukometnog kluba.

U prvim minutama Podravka je promašila nekoliko zicera pa se prvi dio poluvremena vodila pomalo tijesna bitka, no doskočile su Koprivničanke tome i na odmor u poluvremenu otišle s 14:11.

Već u 37′ pobjegle su Saračevićeve odabranice na +5, a Splićanke ne pronalaze put do gola pored čvrste i agresivne obrane. Probleme im stvara i razbranjena i dobro raspoložena Antonia Tucaković. U 49′ ekipa je na +7, a svoju su priliku dobile i mlade nade Lucija Jandrašić, Elena Popović i Lea Franušić.

Na kraju Podravka Vegeta slavi uz 31:22 i svoj put nastavlja prema Makarskoj gdje će se u kasnim večernjim satima smjestiti u hotel. Sutra kreću intenzivne pripreme do subote, za nadolazeću utakmicu četvrtfinala EHF Kupa koja je sve bliže.

Prva HRL za žene, 19. veljače

Podravka Vegeta – Split 31-22

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×