9.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LAUREATI

FOTO/VIDEO Priznanja najboljim sportašima, sportašicama i ekipama županije u protekloj godini dodijeljeni su u Domu mladih
F

Nakon odabira svečanost je zaključena prigodnim domjenkom.

Ne propustite

Proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko-križevačke županije 2018. godine održano je danas u koprivničkom Domu mladih.

U 2018. godini najuspješnija sportašica s invaliditetom je Iva Šola, iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina. Najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić, iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina.

Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u 2018. proglašena je Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina u sastavu: Ana Tkalčec, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli. 

Veronika Drljačić proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2018. godini, a dolazi iz Atletskog klub Križevci. Najuspješniji perspektivni sportaš u 2018. je Neven Krulić, iz Atletskog kluba Križevci.

Priznanje za najuspješniju sportašicu u 2018. godini pripalo je Idi Šimunčić, članici Atletskog kluba Križevci. Najuspješniji sportaš u 2018. godini je, pak, Leon Međimurec, iz Športsko-ribolovnog kluba Karas.

– Za mene je ovo velika stvar. Potvrda i nagrada za sve što sam radila, trud i odricanja, tijekom prošle godine – kazala je zadovoljna Ida Šimunčić.

– Jako mi puno znači s obzirom na uloženi trud i novac. Jako veliko priznanje za naš sport i malenu zajednicu. Nadam se kako ću ponoviti rezultate i ponovno se naći ovdje – izjavio je Leon Međimurec.

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2018. godini je seniorska ekipa RK Podravke Vegete, dok je najuspješnija muška seniorska ekipa Brzinci Motociklističkog kluba Križevci.

Najuspješnija ženska perspektivna sportska ekipa u 2018. godini je mlađe juniorska ekipa AK Križevci, dok je najuspješnija muška perspektivna juniorska ekipa Streljačkog kluba Križevci 1252.

Dragutin Palčić iz Atletskog kluba Križevci, proglašen je najuspješnijim trenerom/trenericom u 2018. godini.

Priznanje za zaslužnu sportsku djelatnicu pripalo je Ljiljani Picer.

Priznanja za izuzetna sportska dostignuća u 2018. godini dobili su Borna Lončarić (Boks klub David), Ivan Juričić (Karate klub Đurđevac) i Leon Zelenko (Karting klub Koprivnica).

Cjelokupna dodjela zaključena je prigodnim domjenkom.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/569901233420523/?t=3

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×