21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČEREPANA

Ivan Kovač – Kaj u koprivničkoj knjižnici predstavio deveti glazbeni CD zanimljiva naslova
I

Osim Kovača nastupili su i članovi Literarne sekcije KUD Podravka koji su čitali pjesme koje je Kovač napisao.

Ne propustite

U Stručno-znanstvenom odjelu koprivničke knjižnice, u srijedu, Ivan Kovač – Kaj predstavio je deveti po redu glazbeni CD naslova Čerepana. U ugodnoj atmosferi ispunjenoj glazbom i poezijom vrijeme je proletjelo u hipu.

Ovaj svestrani umjetnik u svom dosadašnjem životu bavio se slikanjem, izradom skulptura, pisanjem i skladanjem pjesama. Član je literarne sekcije KUD-a Podravka.

Glazbom se bavi od 1958. godine te je kao samouki glazbenik svirao razne instrumente (gitara, truba, harmonika, bubnjevi, klavijature) u raznim glazbenim sastavima na području od Koprivnice do Ludbrega. Od 1997. do 2019. izdao je sveukupno devet nosača zvuka, a ostvario je i suradnju s Miroslavom Evačićom s kojim je snimio i glazbeni spot za pjesmu Grabo kopam u Evačićevom aranžmanu, ali je inače na svim albumima autor kompletne glazbe, teksta i samostalni izvođač. Na svim albumima u tekstovima prisutna je tematika iz nekih prošlih vremena s običajima, zgodama i nezgodama, događajima te međuljudskim odnosima našeg Podravskog i susjednog Međimurskog kraja.

Osim Kovača nastupili su i članovi Literarne sekcije KUD Podravka koji su čitali pjesme koje je Kovač napisao, a u glazbenom dijelu priključio mu se i sam Miroslav Evačić na svojoj bisernici zajedno sa suprugom Gordanom kao vokalnom pratnjom.

Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret Međunarodnom danu muzeja

Muzej grada Koprivnice organizira program o anatomiji na primjeru djela lokalnih autora

Svake godine ususret Međunarodnom danu muzeja u galerijama i muzejima odvija se Edukativna muzejska akcija u organizaciji Sekcije za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×