19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA HRL SJEVER

Rukometašice Pitomače svladale Zrinskice i stigle na korak do povratka u viši rang
R

U susretu dvije vodeće ekipe lige, domaćima je trebalo 15-tak minuta da se odvoje na tri, četiri gola prednosti i preuzmu kontrolu utakmice.

Ne propustite

Rukometašice ŽRK Pitomača nakon subotnje domaće pobjede nad rukometašicama druge ekipe prvoligašica ŽRK Zrinskog iz Čakovca, rezultatom 37-31 (21-19), korak su bliže osvajanju naslova prvakinja Treće HRL Sjever i povratku među rukometne drugoligašice.

U susretu dvije vodeće ekipe lige, domaćima je trebalo 15-tak minuta da se odvoje na tri, četiri gola prednosti i preuzmu kontrolu utakmice. Iako je u nekoliko navrata razlika narasla i do sedam golova prednosti, gošće se nisu predavale. No, ulaskom u posljednjih desetak minuta utakmice i njima je postalo jasno da do preokreta ne može doći.

Efikasnošću su kod Pitomačanki prednjačile Božić i Ferić s devet te Magić s osam postignutih pogodaka, dobro je branila Krstanović, a svoj su doprinos pobjedi dale i Veličan, Šimić-Kaša 4, Štefanec 5, Brlas 1, E. Pintarić, Relić, Martinčević i Šandrovčan 1.

U idućem kolu Pitomačanke će upisati nove bodove bez izlaska na teren, budući je od natjecanja odustala ekipa ŽRK Ludbrega, dok će potvrdu naslova prvakinja tražiti za dva tjedna u Pitomači, kada će ugostiti rukometašice ŽRK Radnika iz Križevaca.

U subotu ujutro svoj su nastup na Treće Đurđevac kupu u mini rukometu imale djevojčice B (rođene 2008. godine i mlađe). Iako su vodene kozice prepolovile ekipu borbenosti nije nedostajalo, ali protivnici su ovoga puta bili bolji (ŽRK Đurđevac 3:15, ŽRK Radnik Križevci 6:11, Csurgoi NKC 4:5 i ŽRK Zrinski Čakovec 2:17).

Rukometni vikend u nedjeljno poslijepodne zaokružile su mlađe kadetkinje ŽRK Pitomače nastupom na šestom krugu Prve HMKRL Sjever, u Virovitici, gdje su poražene od vršnjakinja ŽRK Đakova (7-18) i ŽRK eDardae (15:24). Svoje ligaško natjecanje mlađe kadetkinje završit će iduće nedjelje gostovanjem u Slavonskom Brodu gdje ih očekuju susreti s domaćim rukometašicama ŽRK Broda i ŽRK Multinorma iz Cerne.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×