12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uspješna tvrtka

Izgradnja d.o.o. traži zidare, tesare i građevinarce za rad u Hrvatskoj ili Münchenu po vrlo dobrim uvjetima
I

Izgradnja d.o.o. traženi je partner u gradnji koji svojim stečenim renomeom širi tržište i s tim razlogom traži i zapošljava - zidare, tesare, građevinarce.

Ne propustite

Obiteljsko građevinsko poduzeće Izgradnja d.o.o. iz Domašinca uspješno posluje već 30 godina i zapošljava 200-tinjak djelatnika na radnim mjestima u Hrvatskoj i Njemačkoj (München i okolica).

Načelima poštivanja rokova i kvalitete, ali i poštenog i dobrog odnosa prema partnerima i vlastitim zaposlenicima, Izgradnja d.o.o. traženi je partner u gradnji koji svojim stečenim renomeom širi tržište i s tim razlogom traži i zapošljava – zidare, tesare, građevinarce.

Otvorena radna mjesta: zidari, tesari, radnici građevinske struke

Mjesto rada: Na izbor – Hrvatska i okolica Münchena.

Uvjeti i plaća: Kod rada u Njemačkoj, troškove prijevoza radnika od stana do gradilišta i troškove smještaja snosi Izgradnja d.o.o.. Organizirani je odlazak prema Hrvatskoj svakih 10 dana. Mogućnost prijave radnika na njemačko mirovinsko osiguranje. Raspon plaće ovisno o kvalifikacijama i početnom znanju, uz mogućnost napredovanja, od 1.500 eura do 3.000 eura neto. Poduzeće uredno plaća sve doprinose, kao i božićnice i uskrsnice te nagrade. Za izaslane radnike, dodatak je na ime godišnjeg odmora 300 eura mjesečno i oko 200 eura dječji doplatak po djetetu.

Prijave: Emailom na zovcar@izgradnja-domasinec.hr  ili osobni poziv na broj telefona 040/863-633 ili na +385 98 426 254.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×