19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sveti florijan

FOTO Gradonačelnik zahvalio vatrogascima na svemu što čine za ovaj Grad
F

Inače, velika proslava blagdana svetog Florijana održala se u subotu u Društvenom domu u Starigradu gdje je DVD Starigrad proslavio 20. godišnjicu djelovanja.

Ne propustite

U povodu obilježavanja blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Mišel Jakšić održao je  prijem za predstavnike Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Vatrogasne zajednice grada Koprivnice i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Koprivnice.

– Iskoristio bih ovu priliku da vam od sveg srca čestitam i zaželim sve najbolje povodom vašeg blagdana, vašeg zaštitnika svetog Florijana. Ponosni smo na rad naše Javne vatrogasne postrojbe, za koju bez imalo srama možemo reći  da je jedna od profesionalnijih i ozbiljnijih postrojba, kako pri rješavanju zadanih zadataka tako i pri reakciji kod izvanrednih situacija u Hrvatskoj. Naravno da uvijek ona podrška, onaj stup na kojem se razvija JVP je Vatrogasna zajednica grada Koprivnice sa svim svojim dobrovoljnim vatrogasnim društvima i drago mi je da ta brojka iz godine u godinu raste – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić pri obraćanju vatrogaskinjama i vatrogascima.

Na prijemu i lijepim riječima prilikom čestitke, zahvalio se predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić.

– Ponosni smo na Grad što nas pratite, što imamo dobre partnere u pregovorima, što smo uspjeli konkretno uključiti u rad vatrogastva gradonačelnika i njegove zamjenice. Svih 11 članica dobrovoljnih vatrogasnih društava aktivno radi, svaki u svom području djelovanja, naselju, svi zajedno za našu Koprivnicu – istaknuo je predsjednik VZG Koprivnice Ivan Golubić.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice Marijan Kicivoj.

– Isto tako bih se želio zahvaliti gradonačelniku i Gradskoj upravi na odličnoj suradnji i potpori koju su na jednoj visokoj i zavidnoj razini te kolegicama i kolegama čestitao još jednom blagdan svetog Florijana. Odradili smo jedan solidan posao oko novog ustroja i izrade pravilnika te nastavljamo dalje sa redovnim radom i aktivnostima – izjavio je zapovjednik JVP Koprivnica Marijan Kicivoj

Inače, velika proslava blagdana svetog Florijana održala se u subotu u Društvenom domu u Starigradu gdje je DVD Starigrad proslavio 20. godišnjicu djelovanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×