sveti florijan

FOTO Gradonačelnik zahvalio vatrogascima na svemu što čine za ovaj Grad

Inače, velika proslava blagdana svetog Florijana održala se u subotu u Društvenom domu u Starigradu gdje je DVD Starigrad proslavio 20. godišnjicu djelovanja.

08:18h
0

U povodu obilježavanja blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Mišel Jakšić održao je  prijem za predstavnike Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Vatrogasne zajednice grada Koprivnice i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Koprivnice.

– Iskoristio bih ovu priliku da vam od sveg srca čestitam i zaželim sve najbolje povodom vašeg blagdana, vašeg zaštitnika svetog Florijana. Ponosni smo na rad naše Javne vatrogasne postrojbe, za koju bez imalo srama možemo reći  da je jedna od profesionalnijih i ozbiljnijih postrojba, kako pri rješavanju zadanih zadataka tako i pri reakciji kod izvanrednih situacija u Hrvatskoj. Naravno da uvijek ona podrška, onaj stup na kojem se razvija JVP je Vatrogasna zajednica grada Koprivnice sa svim svojim dobrovoljnim vatrogasnim društvima i drago mi je da ta brojka iz godine u godinu raste – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić pri obraćanju vatrogaskinjama i vatrogascima.

Na prijemu i lijepim riječima prilikom čestitke, zahvalio se predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić.

– Ponosni smo na Grad što nas pratite, što imamo dobre partnere u pregovorima, što smo uspjeli konkretno uključiti u rad vatrogastva gradonačelnika i njegove zamjenice. Svih 11 članica dobrovoljnih vatrogasnih društava aktivno radi, svaki u svom području djelovanja, naselju, svi zajedno za našu Koprivnicu – istaknuo je predsjednik VZG Koprivnice Ivan Golubić.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice Marijan Kicivoj.

– Isto tako bih se želio zahvaliti gradonačelniku i Gradskoj upravi na odličnoj suradnji i potpori koju su na jednoj visokoj i zavidnoj razini te kolegicama i kolegama čestitao još jednom blagdan svetog Florijana. Odradili smo jedan solidan posao oko novog ustroja i izrade pravilnika te nastavljamo dalje sa redovnim radom i aktivnostima – izjavio je zapovjednik JVP Koprivnica Marijan Kicivoj

Inače, velika proslava blagdana svetog Florijana održala se u subotu u Društvenom domu u Starigradu gdje je DVD Starigrad proslavio 20. godišnjicu djelovanja.