12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POSLJEDNJA KOLA

FOTO Vrhunskim ribolovom na Dobri zaključena sezona hrvatske Spin lige, pogledajte konačne rezultate
F

Organizator zadnja dva kola lige bio je ŠRD Ogulin koji je odlično pripremio stazu i organizirao natjecanje.

Ne propustite

Na rijeci Dobri kod Ogulinskog Hreljina održana su posljednja dva kola Hrvatske Spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima).

Sedmo i osmo kolo održano je u idealnim vremenskim uvjetima. Uz idealan vodostaj rijeke Dobre trebalo je imati i sreće kod izvlačenja startnih brojeva koji značajno utječu na ukupan rezultat jer se na novo pripremljenoj natjecateljskoj stazi nalazilo i nekoliko mjesta s jako puno ribe. Treba napomenuti da je rijeka Dobra dodatno poribljena sa stotinjak kilograma pastrve. Spin liga je jedina liga koja ulaže u natjecateljske vode te nakon lige vode ostaju poribljene lijepim primjercima pastrva.

Ribolov je bio odličan tako da je u dva dana ulovljeno čak 708 pastrva. U subotu u, 7. kolu lige, ulovljeno je 326 riba, a u 8. i posljednjem kolu 382 ribe.

U takvim uvjetima u 7. kolu najbolji je bio Mario Matijašić iz ŠRD-a Dobra Ogulin sa 64 ulovljene ribe i sedam bodova ispred Jasmina Šubašić iz ŠRD-a Samobor koji je ulovio 49 riba i ostvario 15 bodova, dok je treći bio Željko Kuk iz ŠRD-a UŠRIDRRH s 35 ulovljenih riba i 17,5 bodova.

U posljednjem 8. kolu natjecanja najbolji je bio Jasmin Šubašić iz ŠRD-a Samobor s 46 ulovljenih riba i 11 bodova ispred Mirka Hanžeković iz ŠRK-a Šoderica Koprivnica s 34 ulovljene ribe i ostvarenih 18,5 bodova. Treći je bio Mijo Boras iz ŠRD-a Peščenica s 31 ulovljenom ribom i ostvarenih 22,5 bodova.

Foto: Mirko Hanžeković

Zadnje je kolo bilo vrlo zanimljivo jer je desetak prvoplasiranih natjecatelja imalo priliku osvojiti mjesto koje vodi u reprezentaciju Hrvatske. Pobjednik lige postao je Mijo Boras iz ŠRD-a Peščenica Zagreb s 28 negativnih bodova, drugo mjesto osvojio je Jasmin Šubašić iz ŠRD-a Samobor s 33 ostvarena boda, a treći je Željko Kuk iz UŠRIDDRH-a Zagreb s 39 negativnih bodova. Plasman za reprezentaciju Hrvatske izborili su i sljedeći natjecatelji: 4. Šiljeg Boris iz ŠRD-a Krka Knin, 5. Hunjadi Mihael ŠRD-a Štuka Donja Dubrava, 6. Matijašić Mario iz ŠRD-a Dobra Ogulin, 7. Pešut Ivan iz ŠRD-a Mrežnica Duga Resa i 8. Hrvoje Kuzmić iz ŠRK-a Šoderice Koprivnica.

Od naših natjecatelja iz ŠRK Šoderice u 7. kolu lige Hrvoje Kuzmić bio je četvrti, Mirko Hanžeković je bio sedmi, dok je Mihael Hunjadi iz Rasinje koji se natječe za ŠRD Štuka Donja Dubrava bio deseti. U 8. kolu Hanžeković je bio drugi, Hunjadi 6. a Kuzmić 12. Iako je Hanžeković bio solidan u zadnja 4. kola, na kraju mu je zbog lošeg ribolova na početku sezone to nije bilo dovoljno da nadoknadi razliku od tri boda za plasman u reprezentaciju Hrvatske.

Organizator zadnja dva kola lige bio je ŠRD Ogulin koji je odlično pripremio stazu i organizirao natjecanje. Suđenje je proveo glavni sudac HŠRS-a Dražen Stipetić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×