12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POSLJEDNJA KOLA

FOTO Vrhunskim ribolovom na Dobri zaključena sezona hrvatske Spin lige, pogledajte konačne rezultate
F

Organizator zadnja dva kola lige bio je ŠRD Ogulin koji je odlično pripremio stazu i organizirao natjecanje.

Ne propustite

Na rijeci Dobri kod Ogulinskog Hreljina održana su posljednja dva kola Hrvatske Spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima).

Sedmo i osmo kolo održano je u idealnim vremenskim uvjetima. Uz idealan vodostaj rijeke Dobre trebalo je imati i sreće kod izvlačenja startnih brojeva koji značajno utječu na ukupan rezultat jer se na novo pripremljenoj natjecateljskoj stazi nalazilo i nekoliko mjesta s jako puno ribe. Treba napomenuti da je rijeka Dobra dodatno poribljena sa stotinjak kilograma pastrve. Spin liga je jedina liga koja ulaže u natjecateljske vode te nakon lige vode ostaju poribljene lijepim primjercima pastrva.

Ribolov je bio odličan tako da je u dva dana ulovljeno čak 708 pastrva. U subotu u, 7. kolu lige, ulovljeno je 326 riba, a u 8. i posljednjem kolu 382 ribe.

U takvim uvjetima u 7. kolu najbolji je bio Mario Matijašić iz ŠRD-a Dobra Ogulin sa 64 ulovljene ribe i sedam bodova ispred Jasmina Šubašić iz ŠRD-a Samobor koji je ulovio 49 riba i ostvario 15 bodova, dok je treći bio Željko Kuk iz ŠRD-a UŠRIDRRH s 35 ulovljenih riba i 17,5 bodova.

U posljednjem 8. kolu natjecanja najbolji je bio Jasmin Šubašić iz ŠRD-a Samobor s 46 ulovljenih riba i 11 bodova ispred Mirka Hanžeković iz ŠRK-a Šoderica Koprivnica s 34 ulovljene ribe i ostvarenih 18,5 bodova. Treći je bio Mijo Boras iz ŠRD-a Peščenica s 31 ulovljenom ribom i ostvarenih 22,5 bodova.

Foto: Mirko Hanžeković

Zadnje je kolo bilo vrlo zanimljivo jer je desetak prvoplasiranih natjecatelja imalo priliku osvojiti mjesto koje vodi u reprezentaciju Hrvatske. Pobjednik lige postao je Mijo Boras iz ŠRD-a Peščenica Zagreb s 28 negativnih bodova, drugo mjesto osvojio je Jasmin Šubašić iz ŠRD-a Samobor s 33 ostvarena boda, a treći je Željko Kuk iz UŠRIDDRH-a Zagreb s 39 negativnih bodova. Plasman za reprezentaciju Hrvatske izborili su i sljedeći natjecatelji: 4. Šiljeg Boris iz ŠRD-a Krka Knin, 5. Hunjadi Mihael ŠRD-a Štuka Donja Dubrava, 6. Matijašić Mario iz ŠRD-a Dobra Ogulin, 7. Pešut Ivan iz ŠRD-a Mrežnica Duga Resa i 8. Hrvoje Kuzmić iz ŠRK-a Šoderice Koprivnica.

Od naših natjecatelja iz ŠRK Šoderice u 7. kolu lige Hrvoje Kuzmić bio je četvrti, Mirko Hanžeković je bio sedmi, dok je Mihael Hunjadi iz Rasinje koji se natječe za ŠRD Štuka Donja Dubrava bio deseti. U 8. kolu Hanžeković je bio drugi, Hunjadi 6. a Kuzmić 12. Iako je Hanžeković bio solidan u zadnja 4. kola, na kraju mu je zbog lošeg ribolova na početku sezone to nije bilo dovoljno da nadoknadi razliku od tri boda za plasman u reprezentaciju Hrvatske.

Organizator zadnja dva kola lige bio je ŠRD Ogulin koji je odlično pripremio stazu i organizirao natjecanje. Suđenje je proveo glavni sudac HŠRS-a Dražen Stipetić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan svim Martinima!

Martin je današnji slavljenik. Martin je motivirajuća, zabavljena, realistična, pouzdana, neovisna i zgodna osoba.
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×