13.2 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DJELUJE OD 1961.

FOTO Uspješna Umjetnička škola Fortunat Pintarić brojnim nastupima proslavila svoj dan
F

Uspjesi naše škole isključivo su predani rad naših učenika, mentora, ali i roditelji učenika koji su zajednički činili pobjedničku ekipu, kazala je ravnateljica škola Ariana Šandl.

Ne propustite

Umjetnička škola Fortunat Pintarić u četvrtak je u Domu mladih nastupima komornih sastava, dječjeg mješovitog zbora te tamburaškog i puhačkog orkestra svečano proslavila svoj dan.

Koprivnička Umjetnička škola djeluje od 1961. godine kao osnovna glazbena škola, dok je tijekom školske godine 2010./2011. započela s izvođenjem srednjoškolskog programa. Godinu dana kasnije otvoren je i odjel za suvremeni ples čime škola postaje Umjetnička. Područni odjel s radom je započeo 2012. godine, a u Đurđevcu 2013. godine.

– Uspjesi naše škole isključivo su predani rad naših učenika, mentora, ali i roditelji učenika koji su zajednički činili pobjedničku ekipu. Učitelji su kao glazbeni mostovi koji pozivaju svoje učenike da prijeđu preko njih, pomažu im hrabriji, da i oni sami jednoga dana sagrade svoje glazbene mostove – kazala je ravnateljica škola Ariana Šandl, a prenijele službene stranice grada Koprivnice.

Školu trenutno polazi 320 učenika.

Proslavi su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica Melita Samoborec.

– Nije sve u natjecanjima .Važnije je da puno mladih ljudi prođe kroz obrazovni sustav naše Umjetničke škole i ostvari neke rezultate na glazbenim akademijama, u komercijalnom glazbenom svijetu ili pak steknu znanja koja im dodatno daju na vrijednosti u svakodnevnom životu.U Gradu smo svjesni da je škola prerasla koncept koji je bio zamišljen 1961. godine, kao i kad se gradila nova zgrada u Svilarskoj ulici. No, mogu vam reći, da u zadnjih nekoliko mjeseci intenzivno radimo na novom vizualnom identitetu Svilarske ulice, Sinagoge, Umjetničke škole i okolnih prostora i zaista vjerujem da ćemo u tome uspjeti da se to i ubrzo ostvari – rekao je gradonačelnik.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×