21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REKORDERI

Biciklist policajcima umalo pokvario dreger, muškarac po Velikoj Mučnoj skidao brzinske rekorde pa ostao bez vozačke
B

U Goričkoj ulici u subotu u 22.15. policija je zaustavila biciklista. Radilo se o 30-godišnjem muškarcu.

Ne propustite

PU Koprivničko-križevačka provodila je ovog vikenda pojačani nadzor prometa. Da je vikend bio radni svjedoči i broj od 172 sankcionirana prometna prekršaja.

Dva su vozača bila toliko pijana da su odvedeni u policijsku ćeliju na triježnjenje. Njih troje je uhićeno i žurno sprovedeno na sud, a jedan je završio u zatvoru na 15 dana, dok su dvojici odrezane debele novčane kazne.

Ipak, rekorder vikenda nije se našao za upravljačem automobila. Majstor je bio za upravljačem bicikla. U Goričkoj ulici u subotu u 22.15. policija je zaustavila biciklista. Radilo se o 30-godišnjem muškarcu. U rutinskoj provjeri izmjereno mu je čak 2,95 promila alkohola u krvi. 

No, da vikend ne prođe mirno pobrinuo se jedan vozač. On je u nedjelju oko 11.19 sati prijepodne vozio ‘najbrži krug’ po Velikoj Mučnoj. Tamo gdje je brzina ograničena na 60 kilometara na sat on je prozujao čak 123 km/h. Umjesto pole positiona ostao je bez odmah bez vozačke, a čeka ga i kazna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Meteorolozi objavili

VRIJEME ZA 1. SVIBNJA Danas nam stiže saharski pijesak, meteorolozi za Praznik rada najavljuju promjenu vremena

Jučer je prevladavala vedrina nad Hrvatskom, a preko Sredozemlja vidi se dotok saharskog pijeska koji je u manjoj količini...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×