12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pripremne utakmice

Križevci gostovali u Vrbovcu, Virovci dobili Tehniku, Tehničar i Ferdinandovac odigrali golijadee
K

U Virju Podravac je ugostio novi klub, hibrid Tehnike i Koprivnice.

Ne propustite

Srijedu su neke naše županijske momčadi iskoristile za odigravanje novih pripremnih utakmica. Tehničar iz Cvetkovca gostovao je kod četvrtoligaša Međimurca i odigrao 4-4. Tehničar je vodio 3-1 na poluvremenu, zatim je podigao vodstvo na 4-1, ali domaćini iz Dunjkovca-Pretetinca uspio je do kraja utakmice izjednačiti.

Dva pogotka zabio je Poldrugač, jednog Bos, a jedan je bio autogol. Tehničar za vikend očekuje turnir u Legradu.

U Virju Podravac je ugostio novi klub, hibrid Tehnike i Koprivnice. Konačan rezultat bio je 4-1 za Podravce, a strijelci su bili Hrženjak (2), Šklebar i Strajnić.

Ferdinandovac je gostovao kod Virovitice. Već nakon 20 minuta gosti su imali vodstvo od 0-4, a do poluvremena su Virovitičani smanjili na 1-4. U drugom dijelu domaćin je jače pritisnuo i iskoristio mlade zamjene Ferdinandovca te u posljednjim sekundama zabio za veliki preokret i konačnih 6-5. Za Ferdinandovac su zabili Kožar, Karan, Turković, Bošnjak i Stankir.

Križevački Radnik odmjerio je snage s Vrbovcom na gostujućem terenu. Rezultat poluvremena bio je 1-0, a konačan 2-1. Jedini pogodak za Križevčane zabio je Borovčak.

Pripremne utakmice, 31. srpanj

Virovitica – Ferdinandovac 6-5
Podravac Virje – Tehnika-Koprivnica 4-1
Međimurec – Tehničar Cvetkovec 4-4
Vrbovec – Radnik-Križevci 2-1

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×