17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OLUJA - 95

FOTO Na koprivničkom Gradskom stadionu otvoren Međunarodni turnir u streljaštvu
F

Na turniru će sudjelovati mnogobrojne braniteljsko-stradalničke udruge iz osam županija te gosti iz Slovenije i Mađarske, koji će se natjecati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Ne propustite

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Koprivnici je danas započelo tradicionalno natjecanje u streljaštvu na šestom po redu Međunarodnom turniru OLUJA – 95. Natjecanje u gađanju zračnom puškom održava se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica i pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a podršku je pružila i Koprivničko-križevačka županija u čije ime se prisutima obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

– Nadam se da ćete danas spojiti ugodno s korisnim te uz druženje i razmjenu iskustva prisjetiti se uspomena.  Čestitam organizatorima – Udruzi dragovoljaca domovinskog rata ogranku Koprivnica koji svake godine organiziraju ovo natjecanje u streljaštvu. Svima vama još jednom želim dobrodošlicu i čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja – rekao je zamjenik Ljubić te sudionicima poželio da na povratku kućama sa sobom iz Koprivnice ponesu lijepe uspomene.

Prisutnima se obratio i predsjednik UDVDR-a Podružnice Koprivničko-križevačke županije Siniša Pavlović koji je zahvalio svim braniteljima koji su podnijeli žrtvu sa samostalnu i suverenu Republiku Hrvatsku te čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

U ime Grada Koprivnice medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima je uručio gradonačelnik Mišel Jakšić, prilikom čega im je uputio i nekoliko prigodnih riječi.

– Svima nam je drago da imamo aktivne braniteljske udruge koje si stvarno daju jako puno truda oko organizacija obljetnica značajnih za našu Hrvatsku, pomoću kojih se prisjećamo tih velikih pobjedničkih i slavnih dana. Njima u konačnici  pokazujemo koliko braniteljske udruge mogu značajno utjecati na društveni život svoje zajednice i život grada Koprivnice. Zahvaljujem se svima koji ste danas došli u naš grad te da ćemo se ponovo vidjeti i iduće godine na ovom istom mjestu u ovako velikom broju. Želim vam sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te vaš Dan hrvatskih branitelja, koji ste nam omogućili da zbog vas budemo slobodni i ponosni- poručio je braniteljima gradonačelnik MIšel Jakšić.

Na turniru će sudjelovati mnogobrojne braniteljsko-stradalničke udruge iz osam županija te gosti iz Slovenije i Mađarske, koji će se natjecati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×