13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koprivnica puna boja

FOTO Murali koje stvara ekipa Street art festivala nikad nisu bili bolji, od nekih je stvarno teško odvojiti oči
F

Festival traje do nedjelje, 22. rujna, a za više informacija o festivalu pratite službenu Facebook stranicu.

Ne propustite

U Koprivnici je u tijeku sedmi Street art festival, prvi su murali gotovi, ali publiku čeka još mnogo toga.

– Koprivnica je ponovno na tjedan dana postala mjesto okupljanja mladih umjetnika, ljubitelja street arta, glazbenika i posjetitelja željnih dobrog programa te opuštene i prijateljske atmosfere. Na neke festivale publika dolazi zbog glazbe ili filma, na neke zbog druženja, a na SAF dolaze zbog umjetnosti koja nastaje u javnom prostoru i ostaje dostupna svima u bilo koje vrijeme – tvrde organizatori.

Pripreme za festival počele su još tijekom vikenda, a službeni početak festivala bio je u ponedjeljak. Veliki mural u Kampusu u utorak navečer završila je ojoMAGico, a jedan manji u dvorištu kina naslikala je Promaja. Tothem i Sinko ThePsiho su započeli svoje radove također u Kampusu na dvije zgrade i radit će na njima tijekom tjedna. Worg će u srijedu poslijepodne započeti rad na svom muralu u kompleksu vrtića Tratinčica, a u petak će mu se oko podneva na istoj lokaciji pridružiti Magna Mater iz Zagreba. Ti će se murali dovršavati do nedjelje. Vikend će biti rezerviran i za dvorište kina Velebit gdje će svoje umjetničke radove izvesti Tischlarov i Sinko ThePsiho.

Foto: Tina Antolić

Ove godine SAF je obogaćen i koncertnim aktivnostima na otvorenom, uz lokacije na kojima nastaju murali. U četvrtak će tako od 19 sati u vrtiću Tratinčica nastupiti Ivan Grobenski. Grobenski će se predstaviti svojim solo projektom, a pripremio je i novi glazbeni materijal.

– U petak se prebacujemo na lokaciju u Kampusu, gdje umjetnici vrijedno oslikavaju na zgradu FUNK-a i obližnjim zgradama, a u parkiću pored murala koje rade umjetnici smjesti će se Helena i Marin Hraščanec i oko 19 sati priuštiti posjetiteljima jedinstven spoj slikarstva i glazbe. U subotu navečer festival će se već polako privoditi kraju, a uz oslikavanje će se zaključiti i odličnom dvostrukom svirkom. U Kampusu od 18 sati nastupaju Insiders i Impressions – najavljuju organizatori.

Festival traje do nedjelje, 22. rujna, a za više informacija o festivalu pratite službenu Facebook stranicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

Slaven sutra na Apašu čeka Goricu, Božić: Dužni smo iskupiti se svima koji vole klub i dolaze navijati

Pretposljednji Farmaceuti sutra u 17 sati na svom Apašu dočekuju sedmoplasiranu Goricu. Mediji su ovih dana istaknuli dva bitna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×