14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
europska amazona

Na street art radionici u Domu mladih zaplovite u svijet murala
N

Radionica je namijenjena djeci i mladima od 7 do 15 godina, a kako je broj polaznika i polaznica ograničen na 15 osoba, potrebno se prethodno prijaviti putem Google obrasca.

Ne propustite

Povodom crtanja murala “Europska Amazona” na pročelju Doma mladih u Koprivnici, WWF Adria i Graffiti na Gradele, uz podršku komunalnog poduzeća Komunalac i Grada Koprivnice, organiziraju 10. srpnja radionicu street arta za djecu i mlade. Održat će se u atriju Doma mladih s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je dva sata.

Radionica će polaznice i polaznike uvesti u svijet street arta pod vodstvom umjetnice Antonije Bačić, a koji će kroz ovu formu umjetnosti naučiti više o zaštiti prirode i karakterističnim vrstama koprivničkog kraja, koji se nalazi u samom srcu budućeg UNESCO rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

Radionica je namijenjena djeci i mladima od 7 do 15 godina, a kako je broj polaznika i polaznica ograničen na 15 osoba, potrebno se prethodno prijaviti putem Google obrasca

Prijavnica za radionicu

Iako je radionica namijenjena djeci i mladima, pozvani su i svi odrasli da subotu provedu s nama uz crtanje murala. Organizatori će osigurati sve potrebne materijale, kao i osvježenje za polaznike i polaznice.

Događaj će se održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i uputama Stožera civilne zaštite.

Rijeke Mura, Drava i Dunav teku kroz pet zemalja i čine zeleni pojas dug 700 kilometara koji povezuje gotovo milijun hektara jedinstvenog područja prirodne i kulturne baštine koji će ove godine od strane UNESCO-a biti proglašen kao prvi svjetski rezervat biosfere Mura-Drava-Dunav između pet država (TBR MDD). Kako bi obilježili taj značajan uspjeh sa strane zaštite prirode, grafiti umjetnik CHEZ 186 prenijet će vrijednosti i specifičnosti ovog područja na veliko platno, tj. pročelje Doma mladih.

Foto: GKP Komunalac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super trikovi

Što s limunom koji ste ocijedili ili naribali? Ne bacajte ostatak, evo kako ga iskoristiti

Što s limunom koji ste samo djelomično iskoristili? Kad sljedeći put budete trebali naribati malo korice od limuna u kolač...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×