25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽUPANIJSKI PREDSTAVNICI

FOTO Mladen Crnčić i Zoran Radiček na natjecanju u oranju ostvarili solidne rezultate
F

Županijsku ekipu činili su i sudac i predsjednik udruge orača Davor Novotni te mjeritelji dubine oranja Tomislav Berend i Tomislav Novotni.

Ne propustite

Mladen Crnčić i Zoran Radiček predstavljali su Koprivničko-križevačku županiju u Sunji, u Sisačko-moslavačkoj županiji, na 17. natjecanju u oranju traktorima i 8. državnom natjecanju u oranju konjima.

Crnčić je u kategoriji pluga ravnjaka zauzeo peto mjesto, dok je Radiček bio deveti u kategoriji pluga premetnjaka. Županijsku ekipu činili su i sudac i predsjednik udruge orača Davor Novotni te mjeritelji dubine oranja Tomislav Berend i Tomislav Novotni.

Uz podršku Koprivničko-križevačke županije, natjecateljima iz naše županije podršku je pružila tvrtka PSC Ferenčak d.o.o. koja je prevezla je traktore i plugove u Sunju i natrag.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×