19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Slavenašima na megdan dolazi ozljedama ispresijecani Ferdinandovac, stroj iz Drnja na Horvatinovićev pogon želi nove bodove
S

Tehnika-Koprivnica teško je stradala na domaćem terenu od Bilogore 91. Kapitulirali su četiri puta, a sada će gostovati kod osmoplasirane Pitomače.

Ne propustite

Dvije u subotu i pet u nedjelju, tako glasi raspored utakmica 9. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica za ovaj vikend.

Tehnika-Koprivnica teško je stradala na domaćem terenu od Bilogore 91. Kapitulirali su četiri puta, a sada će gostovati kod osmoplasirane Pitomače, sastava koja za bodove ne zna puna tri vikenda i kojemu će zbog tri opomene nedostajati Nikola Plavšić. Istoga dana igrat će i Garić protiv Daruvara.

Golemi derbi dviju vodećih sastava igrat će se u Cvetkovcu. Ulogu domaćina ondje će imati nepobjedivi drugi sastav Slaven Belupa kojemu će doći Ferdinandovac, donedavno uz Farmaceute jedini sastav koji nije prosuo bodove. No, to se promijenilo prvo protiv Daruvarčana, a zatim i nakon utakmice s Garićem. K tome trener Karan neće moći računati na prvog vratara Peršića, Hrvoja Fučeka te Bošnjaka, Kožara i Škaru.

Tomislav je lošim otvaranjem četvrtog ranga možda utjerao strah u kosti svojih navijača, ali isti je nestao posljednjim izdanjima. Redovito su uzimali bodove, a dobru priliku nastaviti ritam imaju u Drnje gdje će doletjeti Zdenka 91.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Žitelji Kloštra Podravskog zasigurno su očekivali bolji plasman od pretposljednjeg mjesta. Svega jedna pobjeda i dva neriješena rezultata Mladosti postavljaju ih na 13. poziciju, lošija je samo Čazma, ovotjedni protivnik. Pobjedom bi, barem privremeno, unijeli mir i odvojili se od glavnog kandidata za posljednju poziciju na sedam bodova.

Preostale parove čine Bilogora 91 Slatina te Suhopolje i predavački Dinamo.

Četvrta NL BJ – KC – VT, 9. kolo, 19./20. listopada, 15 sati:

Pitomača – Tehnika Koprivnica / subota
Garić – Daruvar / subota
Slaven Belupo II – Ferdinandovac
Suhopolje – Dinamo P.
Tomislav – Zdenka 91
Mladost – Čazma
Bilogora 91 – Slatina

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×