25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SLUŽBENA ODLUKA

Loše vijesti za Picoke, ostali bez podrške i sele u županijski nogomet, Bregovci vraćaju šampanjac ‘na hlađenje’
L

Priča oko ostanka Graničara i Suhopolja u Četvrtoj ligi dugo se potencirala, pogotovo iz đurđevačkog tabora gdje se dosta lobiralo za ostanak u ligi, ali od svega toga bilo je malo koristi

Ne propustite

Danas je donesena dugoočekivana i konačna odluka vezana za sastav Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica za sezonu 2022./23.

Podsjetimo, spominjalo se da će se liga prošiti na 16 klubova u odnosu na dosadašnjih 14 članova, a takav scenarij bi uvelike pogodovao Graničaru iz Đurđevca i Suhopolju, koji bi se time zadržali u Četvrtoj ligi.

Međutim, na razočarenje svih navijača Graničara i Suhopolja, takva odluka nije donesena i jasno je kako će od nove natjecateljske sezone Graničar nastupati u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, jednako kao i Suhopolje koje ide u niži rang.

Ovu vijest nam je prije nekoliko trenutaka potvrdio Krunoslav Moslavac, tajnik Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije.

– Stvar je veoma jasna i dobili smo naputak od Hrvatskog nogometnog saveza, Četvrta NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica od sljedeće sezone imat će 14 klubova, a prema konačnom plasmanu iz sezone 2021./22., u niži rang sele Graničar i Suhopolje – kaže Moslavac.

Priča oko ostanka Graničara i Suhopolja u Četvrtoj ligi dugo se potencirala, pogotovo iz đurđevačkog tabora gdje se dosta lobiralo za ostanak u ligi, ali od svega toga bilo je malo koristi.

Također, kako neslužbeno doznajemo, nekoliko klubova nije bilo za proširenje lige, a samim time nisu ni pogodovali Graničaru.

Liga će u idućoj sezoni imati 14 klubova, a to su Tehničar iz Cvetkovca, Pitomača, Slatina, Bilogora 91 iz Grubišnog Polja, Dinamo iz Predavca, Garić iz Garešnice, Ferdinandovac, Mladost iz Kloštra Podravskog, Graničar iz Legrada, Borac iz Imbriovca, Čazma, Voćin, Ribar iz Končanice i Bratstvo iz Kunovca.

Ova odluka direktno utječe i na ostale lige, pa tako Mladost iz Bregi ostaje u Drugoj ŽNL, Prigorje iz Svetog Petra Orehovca u Trećoj, a Jedinstvo iz Pustakovca u Četvrtoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×