12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HT PRVA LIGA

Vrijeme je za opipljivi rezultat i bijeg s dna, Slaven na Apašu igra s Istrom 1961, Stipić: Nikome neće biti drago igrati protiv nas
V

Nakon što su izborili četvrtfinale Hrvatskog kupa, Farmaceuti će tražiti bijeg s dna protiv sastava koji je u vrlo sličnim problemima.

Ne propustite

Slaven Belupo pobjedom 2-0 nad BSK-om izborio je prolaz u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Na iznimno lošem terenu u Bijelom Brdu pogotke su postigli Bogojević i Glavčić. Trener Tomislav Stipić za službene klupske stranice kazao je kako je za cilj postavljen plasman među najboljih osam.

– Ovo nam je treća zajednička utakmica i mislim da je bila najbolja do sada. Gostovali smo na izrazito teškom terenu, protiv jako dobrog, rastrčanog i agresivnog protivnika koji nas je natjerao da budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti. Čestitam svojim igračima koji su svih 90 minuta držali koncentraciju i visoku razinu igre. Na ovakvim utakmicama se kuje momčad i mislim da smo to učinili. Nikome neće biti drago igrati protiv nas – rekao je trener Tomislav Stipić za službene klupske stranice.

Dodao je kako su stvorili mnogo prilika ispred vratiju hrvatskog drugoligaša koji je, tvrdi, u svakome trenutku mogao zaprijetiti dugom loptom.

– Zadovoljan sam jer je ovo bila naša najbolja utakmica. Dečki uživaju s loptom u nogama, odlično rade presing, koncentrirani su i to nas raduje – objašnjava.

Foto: Ivan Balija
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Balija
Vrijeme za opipljivi rezultat, u Koprivnicu stiže Istra 1961

Farmaceuti se sada okreću prvenstvenim obavezama. U sklopu 14. kola HT Prve lige, u nedjelju od 15 sati, na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš gostovat će Istra 1961. Oba sastava imaju po deset bodova i nalaze se na posljednjoj i pretposljednjoj poziciji.

Bodovi su im prijeko potrebni, očigledno. Iako su Puljani, moglo bi se reći, naviknuti grčevito se boriti za ostanak, Slaven nije. Većinom je koprivnički prvoligaš uhvatio dovoljno bodova i držao se sredine ljestvice. Sada slučaj nije takav. Pozitivne naznake vide se dolaskom Stipića koji je možda tek šokirao svlačionicu, a možda brzinski unio ključne promjene. Igra protiv Hajduka nije bila loša, a sada je idealno vrijeme za opipljivi rezultat – bodove.

– Daj Bože da nastavimo s dizanjem iz utakmice u utakmicu već u nedjelju protiv Istre.  Želimo dočekati utakmicu u najboljem mogućem stanju, a vjerujem da će moji momci biti baš takvi. Imamo odličnu atmosferu, jedni druge činimo boljima, a jučer smo se napokon nagradili i pobjedom – izjavio je Stipić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×