17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nesreća kod Vojakovačkog Kloštra

Ružica čudom preživjela nalet vlaka: Grebala sam oko sebe, krv mi se spuštala po licu. Hvala Bogu što mi je dao još jednu šansu za život
R

Došavši do pruge, pogledala je, kako kaže, na obje strane provjeriti ide li vlak i bez zaustavljanja nastavila dalje.

Ne propustite

U nedjelju je vlak naletio na automobil u Vojakovačkom Kloštru, a vozačica je nekim čudom prošla samo s lakšim ozljedama. Vlak je udario u stražnji dio VW Pola i odbacio ga od pruge, a u automobilu je bila 54-godišnja Križevčanka Ružica Beara.

– Hvala dragom Bogu što mi je dao još jednu šansu da nastavim život. Od mog Pola ostala je samo hrpa lima, a ja sam prošla s lakim ozljedama – rekla je za 24sata.

U nedjelju je, kaže, oko 17 sati krenula prema Vojakovačkom Kloštru i u svoj Polo, stavila je kukuruz kojim hrani perad. Kad je skrenula s glavne ceste Križevci – Koprivnica i došla nekih 300-tinjak metara od prijelaza ceste preko pruge, vidjela je kako je prošao vlak iz smjera Križevaca. Već je pao mrak, a Ružica je nastavila vožnju cestom koja nema uličnu rasvjetu. Došavši do pruge, pogledala je, kako kaže, na obje strane provjeriti ide li vlak i bez zaustavljanja nastavila dalje.

Foto: ePodravina
Foto: ePodravina

– Uvjerila sam se da nema vlaka, a nisam ni čula nikakav signal, i nastavila. Osjetila sam strahovit udarac i poslije toga nisam se ničeg sjećala. Nekoliko minuta bila sam bez svijesti. Kad sam se probudila, nisam znala gdje sam i što me zadesilo. Rukama sam grebala oko sebe, a krv mi se iz nosa spuštala po licu. Napokon sam osjetila strujanje zraka sa stražnje strane automobila, koji je bio na krovu, i tuda sam izašla. Automobil je bio na krovu 20-ak metara od pruge – govori Ružica.

Krenula je pješke prema prijelazu, gdje je stajao jedan automobil s upaljenim svjetlima.

– Došla sam do vozača, koji me u nevjerici gledao, i zamolila ga da nazove policiju i Hitnu. Kazao mi je kako je to napravio i ponudio me cigaretom. Ubrzo je stiglo vozilo Hitne, kojim su me prevezli prvo u Dom zdravlja Križevci, a potom u Opću bolnicu u Koprivnicu. Imam slomljen nos i natučeno tijelo, ali najvažnije je da sam preživjela – rekla je.

Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDAN] Slavljenice, sretno vam bilo!

Akvila je atraktivna, kvalificirana, vragolasta, izravna, liberalna i autentična. Lidija je lijepa, interesantna, dojmljiva, inventivna, jasna i autentična. Zlata je znamenita,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×