15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RJEŠENJE JE SVE BLIŽE

Dugotrajni sastanak vlade i sindikata konačno je završio, A. Tuškan: Danas je 30. dan i mi praktički prvi put razgovaramo
D

Prosvjed će se, kao što je i predviđeno, održati u ponedjeljak u 12.05 sati na Trgu bana Jelačića.

Ne propustite

Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec potvrdio je kako je današnji sastanak s predstavnicima vlade konačno bio kvalitetan, naglasivši kako se približavaju rješenju problema, javlja Index.hr.

Dodao je kako će se prosvjed, kao što je i predviđeno, svejedno održati u ponedjeljak u 12.05 sati na Trgu bana Jelačića, što je potvrdila glavna tajnica Sindikata hrvatskih učitelja Ana Tuškan.

– Pričalo se čisto o argumentacijama jedne i druge strane, prolazilo se od 1996. nadalje. Tako da, evo, puno se pričalo, a mi smo sretni što je dijaloga bilo. Nema nikakve ponude, samo smo dogovorili da se nadamo da ćemo imati sastanaka i da ćemo probati riješiti ovaj problem. Zadovoljni smo što prvi put razgovaramo. Danas je 30. dan i mi praktički prvi put razgovaramo – kazala je A. Tuškan, prenosi Index.hr.

Inače, sastanak je počeo u 14.30, a ove riječi izgovorili su nakon istog, oko 19 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×