23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Promoviran Pan Zlatni
P

Ne propustite

Koprivničanci su na Zrinskom trgu jučer od 19 sati prvi u Hrvatskoj imali priliku kušati Pan Zlatni, novo pivo koprivničke pivovare Carlsberg Croatia.

U pivovari kažu da su njezini stručnjaci pivo razvijali od listopada u suradnji sa 600 odabranih hrvatskih pivopija, kako bi stvorili pivo koje će zadovoljiti potrošače. U pivovari Pan Zlatni opisuju kao pivo zlatne boje, napravljeno prema pažljivo pripremljenoj originalnoj recepturi, koje uz jedinstvenu boju odlikuje i prepoznatljiva pivska aroma, uz nešto izraženiju, ali profinjenu gorčinu dobivenu uporabom posebne sorte hmelja uzgojene u Hrvatskoj, no konačni sud dati će potrošači.

Više od 2000 okupljenih na središnjem gradskom trgu za samo sat i pol popilo kamion besplatnog Pana Zlatnog i time ga, čini se, ocijenili čistom peticom. Na žalost, najava Carlsberg Croatie da će ga u okolnim kafićima besplatno dijeliti nije bila točna, jer tko je želio gratis bocu morao je prvo kupiti dvije.Snimio: Marijan Sušenj

Pan Zlatni je osim iz Koprivnice na hrvatsko tržište krenuo i s korza u Varaždinu, gdje su okupljene svirkom oraspoložili Gustafi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kolektivni ugovor

Nema više konobarenja i kuhanja za sadašnji minimalac, od 1. svibnja plaće rastu i do 20 posto!

Do kvalitetnih konobara i kuhara teško je doći, pa je jedan od načina i primjerena plaća. No, sigurno ima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×