24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
2020. nas čeka

KAMO ZA DOČEK? Nova godina čeka se na trgovima, program traje cijeli dan, a za klince je pripremljeno nešto posebno
K

Ove godine će se građani sigurno dobro zabaviti uz ono što je planirano.

Ne propustite

Brojni građani još uvijek vole dočekati novu godinu na ovorenom, uz program koji im organiziraju gradovi i općine. Ove godine će se sigurno dobro zabaviti uz ono što je planirano.

Na Staru godinu u Koprivnici program počinje već u 11.30 sati, kada će na Zrinskom trgu zasvirati Mejaši na dočeku Nove godine u podne, idealnom za one najmlađe ili pak one kojima se ne da ostajati budnim do sitnih sati. Pravi doček kreće od 22.30 zagrijavanjem uz Koprivka i Grinča, a na binu u 23 sata ponovno dolaze Mejaši, koji će svirkom uvesti Koprivničance u 2020. godinu. Naravno, u ponoć će nebo obasjati vatromet.

U Đurđevcu u 11 sati počinje dječji doček Nove godine, u dvorištu utvrde Stari grad. Klinci će imati vrhunsku zabavu uz mađioničara Vladimira Štimca, puštanje balona, napuhanac Himalaja, besplatan čaj i mini hot-dogove, a za nešto starije i kuhano vino. Čak će biti priređen i dnevni vatromet. U 2020. godinu Picoke će uvesti Black Tattoo, nastupom kraj utvrde Stari grad, uz nezaobilazan vatromet i okrjepu čajem i kuhanim vinom.

Mališani će i u Križevcima imati svoj doček, od 11 sati na Strossmayerovom trgu. Spartans Gym će ih zabavljati svojim programom, bit će tu sportska animacija, ples, zumba, oslikavanje lica i šampanjac u podne. Na istom mjestu od 22 sata nastupa Joker band, a građani će dočekati Novu godinu uz klizanje, bogatu ugostiteljsku ponudu, vatromet i valcer.

Doček na otvorenom organiziran je i u Pitomači, gdje će od 23 sata svirati Tamburaši sastav Od srca do srca na Trgu kralja Tomislava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PONOS HRVATSKE

Martina Vadlja, dobitnica nagrade Ponos Hrvatske: Treba razumjeti ljude u potrebi, moliti druge za pomoć nije lako

Martina Vadlja iz Koprivnice krajem ožujka s kolegicom Dinom Perković primila je nagradu Ponos Hrvatske, kojom je na neki...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×