2020. nas čeka

KAMO ZA DOČEK? Nova godina čeka se na trgovima, program traje cijeli dan, a za klince je pripremljeno nešto posebno

Ove godine će se građani sigurno dobro zabaviti uz ono što je planirano.

16:00h
0
Ispunjen trg i novogodišnji vatromet
Doček Nove godine // Foto: arhiva

Brojni građani još uvijek vole dočekati novu godinu na ovorenom, uz program koji im organiziraju gradovi i općine. Ove godine će se sigurno dobro zabaviti uz ono što je planirano.

Na Staru godinu u Koprivnici program počinje već u 11.30 sati, kada će na Zrinskom trgu zasvirati Mejaši na dočeku Nove godine u podne, idealnom za one najmlađe ili pak one kojima se ne da ostajati budnim do sitnih sati. Pravi doček kreće od 22.30 zagrijavanjem uz Koprivka i Grinča, a na binu u 23 sata ponovno dolaze Mejaši, koji će svirkom uvesti Koprivničance u 2020. godinu. Naravno, u ponoć će nebo obasjati vatromet.

U Đurđevcu u 11 sati počinje dječji doček Nove godine, u dvorištu utvrde Stari grad. Klinci će imati vrhunsku zabavu uz mađioničara Vladimira Štimca, puštanje balona, napuhanac Himalaja, besplatan čaj i mini hot-dogove, a za nešto starije i kuhano vino. Čak će biti priređen i dnevni vatromet. U 2020. godinu Picoke će uvesti Black Tattoo, nastupom kraj utvrde Stari grad, uz nezaobilazan vatromet i okrjepu čajem i kuhanim vinom.

Mališani će i u Križevcima imati svoj doček, od 11 sati na Strossmayerovom trgu. Spartans Gym će ih zabavljati svojim programom, bit će tu sportska animacija, ples, zumba, oslikavanje lica i šampanjac u podne. Na istom mjestu od 22 sata nastupa Joker band, a građani će dočekati Novu godinu uz klizanje, bogatu ugostiteljsku ponudu, vatromet i valcer.

Doček na otvorenom organiziran je i u Pitomači, gdje će od 23 sata svirati Tamburaši sastav Od srca do srca na Trgu kralja Tomislava.

čitam...