19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

[VIDEO] Parni valjak oduševio više od 5000 obožavatelja
[

Ne propustite

Nakon što su se prije četiri godine oprostili od nastupa, članovi legendarnog benda Parni valjak jučer su se vratili na glazbenu scenu pjesmom Molitva u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Koncert je održan povodom 653. rođendana Koprivnice, a Aki, Hus i ostali članovi benda su hitovima, od kojih su neki stari 30-ak godina ( Valjak je osnovan 1975. godine) oduševili više od pet tisuća obožavatelja i još jednom dokazali da im unatoč godinama još uvijek nije vrijeme za opraštanje od glazbe.

snimio: Marijan SušenjKoncert u sportskoj dvorani bio je prvi u nizu nastupa pred veliki spektakl u zagrebačkoj Areni, kazao je njihov producent Darko Hlupić te dodao da je njihova jučerašnja svirka bila iskorištena i za snimanje video spota za pjesmu Nakon svih ovih godina.

Snimio: Marijan SušenjJučerašnji nastup Parnog valjka bio je i humanitaran – Husein Hasanefendić Hus je studenticama pjevanja na Glazbenoj Akademiji Ani Liće te oboe Andreji Dujak uručio stipendije, koje su im osigurali Grad Koprivnica i bend.

Galerija fotografija

Video prilog – interview s Akijem Rahimovskim (ekskluzivno za Koprivnica.net) i nekoliko scena s priprema za koncert:

Video prilog: Goran Čičin-Mašansker, snimio: Ivan Brkić

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×