[VIDEO] Parni valjak oduševio više od 5000 obožavatelja

15:26h
0
Snimio: Marijan Sušenj

Nakon što su se prije četiri godine oprostili od nastupa, članovi legendarnog benda Parni valjak jučer su se vratili na glazbenu scenu pjesmom Molitva u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Koncert je održan povodom 653. rođendana Koprivnice, a Aki, Hus i ostali članovi benda su hitovima, od kojih su neki stari 30-ak godina ( Valjak je osnovan 1975. godine) oduševili više od pet tisuća obožavatelja i još jednom dokazali da im unatoč godinama još uvijek nije vrijeme za opraštanje od glazbe.

snimio: Marijan SušenjKoncert u sportskoj dvorani bio je prvi u nizu nastupa pred veliki spektakl u zagrebačkoj Areni, kazao je njihov producent Darko Hlupić te dodao da je njihova jučerašnja svirka bila iskorištena i za snimanje video spota za pjesmu Nakon svih ovih godina.

Snimio: Marijan SušenjJučerašnji nastup Parnog valjka bio je i humanitaran – Husein Hasanefendić Hus je studenticama pjevanja na Glazbenoj Akademiji Ani Liće te oboe Andreji Dujak uručio stipendije, koje su im osigurali Grad Koprivnica i bend.

Galerija fotografija

Video prilog – interview s Akijem Rahimovskim (ekskluzivno za Koprivnica.net) i nekoliko scena s priprema za koncert:

Video prilog: Goran Čičin-Mašansker, snimio: Ivan Brkić