12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potpis

Selena Milošević produžila ugovor s Podravkom za još jednu godinu
S

Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag i Maccabi.

Ne propustite

Vanjska igračica Podravke Selena Milošević još će najmanje jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Selena je danas u prostorijama RK Podravke potpisala novi jednogodišnji ugovor s rukometnim klubom Podravka Vegeta, pišu klupske stranice.

– Sretna sam što sam produžila ugovor s Rukometnim klubom Podravka. U Koprivnici se osjećam kao kod kuće pogotovo što će mi ovo biti peta godina kako sam tu. Jako sam zadovoljna trenerom, načinom rada, ali i suigračicama. Nadam se što boljim rezultatima u ovoj sezoni, ali i sljedećoj – rekla je kod potpisivanja.

Selena je rođena 9. lipnja 1989. godine, a prve rukometne korake napravila je sa sedam godina u rodnom Rovinju. Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag i Maccabi. Dres Podravke nosila je od 2015. do 2017. godine, a nakon toga odigrala je jednu sezonu u Izraelu. U Podravka Vegetu vratila se prošle sezone, a ove je godine postala veoma važna karika u obrani. Osim što igra u Podravka Vegeti, Selena redovito nastupa i za reprezentaciju Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×