potpis

Selena Milošević produžila ugovor s Podravkom za još jednu godinu

Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag i Maccabi.

14:35h
0
Foto: RK Podravka
Foto: RK Podravka

Vanjska igračica Podravke Selena Milošević još će najmanje jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Selena je danas u prostorijama RK Podravke potpisala novi jednogodišnji ugovor s rukometnim klubom Podravka Vegeta, pišu klupske stranice.

– Sretna sam što sam produžila ugovor s Rukometnim klubom Podravka. U Koprivnici se osjećam kao kod kuće pogotovo što će mi ovo biti peta godina kako sam tu. Jako sam zadovoljna trenerom, načinom rada, ali i suigračicama. Nadam se što boljim rezultatima u ovoj sezoni, ali i sljedećoj – rekla je kod potpisivanja.

Selena je rođena 9. lipnja 1989. godine, a prve rukometne korake napravila je sa sedam godina u rodnom Rovinju. Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag i Maccabi. Dres Podravke nosila je od 2015. do 2017. godine, a nakon toga odigrala je jednu sezonu u Izraelu. U Podravka Vegetu vratila se prošle sezone, a ove je godine postala veoma važna karika u obrani. Osim što igra u Podravka Vegeti, Selena redovito nastupa i za reprezentaciju Hrvatske.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW