12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Luknja na luknji, pa kaj ne je na mojoj zemli
L

Ne propustite

Ovo posvečujem našoj gradskoj službi koja daje dozvole za postavljanje raznih šatora na Zrinskom trgu i trgu J. Bana Jelačića.
Najprije da razjasnimo nisam protiv događaja kojih fala bogu ima dosta u Koprivnici i tu čestitam svim organizatorima ali me mući šteta koja je posljedica bušenja naših trgova. Svjedoci smo bili u četvrtak i petak 24. i 25. rujna 2009. jednog ljepog zdanja koje je postavljeno od uhodane ekipe. Postavili su 2 velika šatora u kojima se u subotu održavao veliki sajam i svaka čast bilo je super, 
ALI,
Pitam ja vas gospodo iz uprave grada zašto se to nije održalo na sajmišnom prostoru gdje nebi bilo nikakvih šteta koje čemo vidjeti tek u prolječe. Ako je problem u struji nije istina Elektra ako oče zaraditi novac neka i postavi ako treba i transformator na sajmištu, to je u njihovom interesu jer samo imaju zaradu.
Pitate se o čemu ja to trbunjam, pa evo vam pitanje. Ako ste neki imalo građevinci, a morali bi biti jer radite na takvim poslovima, moralo bi vam biti poznato da ako se rupa izbuši u asvaltu – betonu ili nekom drugom tvrdom materijalu koji je postavljen kao prostor po kojem se hoda da će u te rupe padati kiša ili će ući voda od perača ulica i zimi se u tim rupama stvara led koji razara i diže asvalt na našem trgu. 
Pitam vas dali u ovo vrijeme kad novaca jednostavno nema za krpanje, zašto se u te rupe nisu odmah popunile sa vručim katranom kako bi u prolječe izbjegli ono što će se desiti. 
Poštovani kolege nebih se htio mješati u vaš posao ali i ja odvajam za asvalt i mnoge druge aktivnosti u gradu od svoje plače, te vas molim ljepo dajte ubuduće takve ceremonije koje su poželjne ovom gradu uputite na mjesto gdje mogu bušiti rupe u zemlji i imaju veliki prostor za postavljanje svakojakih šatora. Nemojmo uništavati ono što smo izgradili već gradimo dalje za budučnost.  
Lepi pozdrav od Gradskog deteta i budite sigurni stalno vam pušem u vrat, naravno dobronamjerno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×