13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOJMOVI NAKON UTAKMICE

Trener Stipić nakon slavlja pohvalio VAR i otkrio svoju poveznicu s Hajdukom: Jako zrela igra moje ekipe
T

Evo što su rekli treneri Tomislav Stipić i Igor Tudor nakon utakmice 22. kola.

Ne propustite

Slaven Belupo eurogolom Krstanovića u posljednjim je minutama utakmice pobijedio Hajduk pred svojim navijačima.

Trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice rekao je kako danas nisu bili dovoljno dobri. Napravili su, smatra, korak unatrag u odnosu na raniji period.

– Karton nas je poremetio, iako smo mogli zabiti gol. Puno je igrača bilo u grču, ispod svoje razine. Manifestirali su se problemi koje smo imali preko tjedna. Utakmicu treba što prije zaboraviti i nastaviti raditi – rekao je Tudor, čestitavši Farmaceutima na slavlju.

Domaći trener Tomislav Stipić u uvodnoj je riječi rekao kako su savladali velikog protivnika, naglasivši prekide kao glavni problem iz kojih je Hajduk stvarao prilike.

– Smatram da smo i protiv 11 igrača bili bolja ekipa, bili lakši na lopti, pronalazili prostor. Pobjeda i način na koji smo do nje došli daju nam vjetar u leđa – započeo je Stipić, zaželjevši, također, Hajduku sve najbolje u nastavku prvenstva.

Foto: Ivan Balija
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Balija

Na upit je li mu ovo najdraža pobjeda u karijeri, Stipić je rekao kako je pobjeđivao i veće ekipe.

– Napola sam Hercegovac i Dalmatinac, roditelji mi žive u Omišu. Navijač sam Hajduka, ali to nisam želio reći prije utakmice – otkrio je trener koprivničkog prvoligaša.

Hajduk je u vodstvo došao realiziranim udarcem s bijele točke kojemu je prethodila VAR provjera, prva uopće na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

– VAR povećava vjerojatnost točnih odluka, smanjuje alibi. Danas je VAR presudio penal. Malo je dugo trajalo, ali odluka je sasvim ispravna. Zakasnili smo i napravili prekršaj – otvoreno je kazao Stipić.

Valja istaknuti kako je tridesetak minuta za predstaviti se koprivničkoj publici dobio Jeffren, bivši igrač Barcelone.

– Vidjelo se da je veliki igrač. Pravit će razliku. Imat ćemo s njim mnogo zadovoljstva – smatra Stipić.

Pohvalio je je i Karla Lulića koji se dvaput upisao u listu asistenata.

– Vidi se s kojom lakoćom momci igraju. Nema gubljenja, nema panike na lopti. Situacijski jako zrela igra moje ekipa – zaključio je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

Slaven sutra na Apašu čeka Goricu, Božić: Dužni smo iskupiti se svima koji vole klub i dolaze navijati

Pretposljednji Farmaceuti sutra u 17 sati na svom Apašu dočekuju sedmoplasiranu Goricu. Mediji su ovih dana istaknuli dva bitna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×