17.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DVA NALAZA SE ČEKAJU

POTVRĐENO Muškarac iz Rijeke zaražen koronavirusom, ovo je šesti slučaj u Hrvatskoj
P

Ne propustite

Potvrđen je šesti slučaj koronavirusa u Hrvatskoj. Radi se o muškarcu iz Rijeke koji je bliski kontakt već oboljelih iz Rijeke. Prema neslužbenim informacijama radi se o bratu žene koja je oboljela nakon svog supruga. Svi su dobrom stanju i imali su blaže simptome, piše portal Index.

– Osoba u Rijeci se osjeća dobro, ima blage simptome. Nema razloga za zabrinutost. Preostalo dvoje pozitivnih u Rijeci također je dobro – rekla je Alemka Markotić.

Dosad je u Hrvatskoj testirano 176 ljudi, dva nalaza se još čekaju.

Sve je pod kontrolom, nije se proširilo kao što se širi po Europi. Imamo povećanje od 200 oboljelih u Italiji, 20 oboljelih u Francuskoj, 19 u Njemačkoj… Zahvaljujem se svim hrvatskim građanima koji su u izolaciji i karantenama… To je oko 120 kontakata i 1151 osoba s rješenjem o nadzoru – rekao je Beroš.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

snimila ga prolaznica

NEVJEROJATNO! Dječak šetao s dva spreja i u parku te centru šarao sve do čega je došao

U jednoj je koprivničkoj Facebook grupi članica maloprije objavila fotografije sprejem pošarane klupe, koša za smeće, tegli i fasada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×