19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vratile se preporuke

U koprivničkoj bolnici opet obavezne maske, ograničeni posjeti, a pacijenti i zdravstvenici zaraženi koronavirusom idu u izolaciju
U

Svi pacijenti kao i zdravstvenici koji imaju akutne respiratorne simptome bit će testirani na koronavirus

Ne propustite

Koprivnička Opća bolnica dr. Tomislav Bardek izdala je nove preporuke vezane uz nošenje maski u bolničkim prostorima.

Tako su od jučer maske obavezne za zdravstveno i nezdravstveno osoblje kao i posjetitelje koji u bolnicu dolaze bolesnicima. Maske moraju nositi i bolesnici koje dolaze na kemoterapiju u bolnički prostor, kao i svi koji se nalaze u čekaonicama specijalističkih ambulanti, ali i u svakom drugom bolničkom prostoru ako se između bolesnika ne može osigurati minimalna udaljenost od 1,5 metara, poručuju iz Opće bolnice.

Također, svi pacijenti kao i zdravstvenici koji imaju akutne respiratorne simptome bit će testirani na koronavirus, dok je za bolesnike koji se nalaze na bolničkom liječenju te zdravstvene djelatnike zaražene koronavirusom propisana i izolacija u trajanju od pet dana.

Što se pak posjeta bolesnicima tiče, one se provode na dnevnoj razini od 15 do 16 sati, a mogu doći dva posjetitelja. Važno je napomenuti kako istovremeno u bolesničkoj sobi može biti najviše jedna osoba, odnosno jedan posjetitelj po bolesniku, a i tada je obavezna zaštitna maska.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×