22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POSJETILI ZAGREBAČKU ŽUPANIJU

Koprivnički mušketiri i haramije svojim sudjelovanjem na manifestaciji “Bitka kod Samobora 1441.” promovirali Renesansi festival
K

Podsjetimo, ovogodišnji Renesansni festival održat će se od 20. do 23. kolovoza uz glavnu temu „Lakrdijaštvo“.

Ne propustite

Ovog vikenda članovi Udruge oživljene povijesti Anno Domini – sekcija Koprivnički mušketiri i haramije tradicionalno su sudjelovali na povijesnoj manifestaciji “Bitka kod Samobora 1441.”.

Uz sudjelovanje na bitci i predstavljanju living history programa, odrađena je i promocija Renesansnog festivala koji je ujedno proglašen i Najboljom turističkom manifestacijom u Hrvatskoj 2019/2020. godini.

– Obzirom da veliki broj posjetitelja Renesansnog festivala dolazi iz Zagrebačke županije, promocija ovakvog tipa izuzetno je zanimljiva za informiranje te privlačenje prvenstveno ciljanih skupina, odnosno obitelji s djecom na koprivničku manifestaciju – poručili su iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

Podsjetimo na kraju, ovogodišnji Renesansni festival održat će se od 20. do 23. kolovoza uz glavnu temu „Lakrdijaštvo“.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×