12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POSJETILI ZAGREBAČKU ŽUPANIJU

Koprivnički mušketiri i haramije svojim sudjelovanjem na manifestaciji “Bitka kod Samobora 1441.” promovirali Renesansi festival
K

Podsjetimo, ovogodišnji Renesansni festival održat će se od 20. do 23. kolovoza uz glavnu temu „Lakrdijaštvo“.

Ne propustite

Ovog vikenda članovi Udruge oživljene povijesti Anno Domini – sekcija Koprivnički mušketiri i haramije tradicionalno su sudjelovali na povijesnoj manifestaciji “Bitka kod Samobora 1441.”.

Uz sudjelovanje na bitci i predstavljanju living history programa, odrađena je i promocija Renesansnog festivala koji je ujedno proglašen i Najboljom turističkom manifestacijom u Hrvatskoj 2019/2020. godini.

– Obzirom da veliki broj posjetitelja Renesansnog festivala dolazi iz Zagrebačke županije, promocija ovakvog tipa izuzetno je zanimljiva za informiranje te privlačenje prvenstveno ciljanih skupina, odnosno obitelji s djecom na koprivničku manifestaciju – poručili su iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

Podsjetimo na kraju, ovogodišnji Renesansni festival održat će se od 20. do 23. kolovoza uz glavnu temu „Lakrdijaštvo“.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U MUZEJU GRADA ĐURĐEVCA

Kroz izložbu fotografija predstavljena tradicijska baština Hrvatske

U Muzeju Grada Đurđevca otvorena je izložba fotografija poznatog fotografa i putopisca Saše Pjanića s temama hrvatske tradicijske baštine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×