12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
9. Dinjevački susreti

FOTO Udruga žena Dinjevac okupila brojne goste na večeri punoj plesa i pjesme
F

Udruga žena Dinjevac osnovana je davne 1959. godine.

Ne propustite

U subotu je Udruga žena Dinjevac organizirala 9. Dinjevačke susrete plesa i pjesme u društvenom domu u Dinjevcu.

Na susretima su, uz Udruga žena Dinjevac, nastupala kulturno-umjetnička društva iz Zdenaca, Starogradačkog Marofa, Šandrovca, Dugog Sela Lukačkog te glazbeni sastav Gorbonuk iz Kloštra Podravskog.

– Dinjevčanke su oduvijek znale i bile spremne čuvati svoju kulturnu baštinu, ali uvijek su bile spremne i na druženja. Upravo je i ovo već tradicionalno druženje kulturno-umjetničkih društava i zborova i ostalih udruga s područja općine Pitomača i šire te svih onih koji čuvaju i poštuju svoje običaje, običaje podravskog kraja – rekla je Svetlana Bastalić, predsjednica udruge.

Također je zahvalila Općini i načelniku Željku Grgačiću te zamjeniku župana Mariju Klementu koji su bili gosti, kao i svim sponzorima i ljudima koji su pomogli u radu udruge i koji su omogućili da se održe deveti po redu Dinjevački susreti plesa i pjesme.

Udruga žena Dinjevac osnovana je davne 1959. godine. U samim počecima udruga je brojila 20 članica, a sad ima 44 članica i članova, a perjanica udruge su brojni mladi članovi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×