12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koronavirus u Podravini

Dr. Devčić i dr. Vadla apeliraju na građane: Odgovornost je na svakome od nas, razmislite kako ćete se ponašati
D

Ne propustite

Pridržavanje mjera, propisa i preporuka bit će nužno u idućim tjednima kako se broj zaraženih koronavirusom u Podravini i Prigorju ne bi povećao, složni su dr. Mato Devčić, ravnatelj koprivničke bolnice i dr. Draženka Vadla, ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

Podsjetimo, danas je potvrđen prvi zaraženi u županiji, 46-godišnja žena koja se vratila iz Njemačke.

Foto: Ivan Balija
Dr. Mato Devčić // Foto: Ivan Balija

Želio bih da se građani upitaju jesu li učinili sve da umanje učestalost socijalnih kontakata. Shvatimo da smanjenje socijalnih kontakata ili njihovo ukidanje u iduća dva do tri tjedna će bitno utjecati na dinamiku pojavnosti novih slučajeva koronavirusa u županiji. Odgovornost je na svakome od nas ponaosob. Dobro promislite što možete učiniti u ovoj situaciji, koja je vrlo ozbiljna. Koronavirus je u Hrvatskoj, koronavirus je naša realnost i moramo biti krajnje ozbiljni u ovoj situaciji – upozorio je dr. Devčić.

Foto: Ivan Balija
Dr. Draženka Vadla // Foto: Ivan Balija

– Apeliram na sve sugrađane koji su u samoizolaciji da je se stvarno pridržavaju, na sugrađane da se pridržavaju općih uputa socijalne distance i održavanja higijene, da u kupovinu ide najmlađi član obitelji. Situacija u našoj županiji je još uvijek povoljna, ali hoće li takva ostati, ovisi o svima nama. Ovo je trenutak da svatko od nas razmisli kako će se ponašati – dodala je dr. Vadla.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×