15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stanje u 9 sati

[NOVI PODACI] Broj zaraženih koronavirusom porastao, Hrvatska sada ima 361 slučaj
[

Ne propustite

Za razliku od jučerašnjeg stanja, prema današnjim podacima koje je u 9 sati objavio Nacionalni stožer civilne zaštite 361 je zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj. Podsjetimo, jučer ih je bilo 315.

– U ovom trenutku smo zadovoljni, brojka je bolja nego što smo očekivali – rekao je ministar Beroš. Dosad je 3013 osoba testirano.

Ranije ujutro povećanje je najavio i Bernard Kaić, voditelj epidemiološke službe u HZJZ-u gostujući na Hrvatskom radiju.

Dosad je pet osoba ozdravilo, a šest ih je u težem stanju, na respiratoru. Dosad je pozitivno testirano 15 liječnika specijalista iz bolnica,  jedan liječnik obiteljske medicine, četiri specijalizanta i tri medicinske sestre.

Jučer su donesene i strože mjere koje obuhvaćaju zabranu napuštanja mjesta prebivališta, osim za one poslove koji su nužni za funkcioniranje društva i one koji se ne mogu raditi od kuće. Više o tome možete pročitati OVDJE i OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×