13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Širenje

NOVO Još dva zaražena koronavirusom u županiji, sada smo na osam slučajeva
N

Ne propustite

U županiji zabilježena dva nova slučaja zaraze kornavirusom.

– Obavještavamo javnost kako su na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena dva nova slučaja oboljenja COVID-19 infekcijom uzrokovane koronavirusom. Radi se o kontaktima ranije pozitivnih osoba na koronavirus,  osobe su dobrog zdravstvenog stanja s blažim simptomima i pod zdravstvenim su nadzorom. Ovime je broj zaraženih osoba koronavirusom na području županije porastao na ukupno osam slučajeva.

Do sada je na temelju epidemiološke i infektološke obrade ukupno na testiranje upućeno 109 uzoraka, a od tog broja svega je osam pozitivnih uzoraka što potvrđuje kako je epidemiološka slika Koprivničko-križevačke  županije i dalje vrlo dobra te kako su svi kontakti zaraženih osoba pravodobno registrirani i  stavljeni pod adekvatni zdravstveni nadzor.

Važno je ponoviti kako, s obzirom na trenutan broj oboljelih i mjere zaštite koje se provode, stanovnici županije mogu biti mirni jer zdravstveni sustav je u potpunosti  spreman za sve izazove, opremljen je stručnim kadrom i svom potrebnom opremom te funkcionira prema najvišim medicinskim standardima.

Naglašavamo kako dobra epidemiološka slika županije ovisi isključivo o odgovornom ponašanju stanovnika, posebice u vremenu koje je pred nama s obzirom da smo ušli u ključnu fazu upravljanja epidemijom.

Stoga, apeliramo na stanovnike županije da poštuju sve naložene mjere i upute za zaštitu zdravlja, ostanu u svojim domovima, održavaju higijenu i socijalnu distancu kako bi svojim odgovornim ponašanjem spriječili širenje zaraze koronavirusom. Pokažimo maksimalnu odgovornost i na taj način ćemo zaštiti sebe, svoje bližnje, zdravstvene djelatnike te cjelokupnu zajednicu – kažu iz Županijskog stožera.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×