13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOĆ KNJIGE

VIDEO Poznati i manje poznati Koprivničanci otkrili koje su im knjige promijenile život
V

Ne propustite

Noć knjige predivna je manifestacija koja se danas obilježava diljem Hrvatske. Nažalost, njezino obilježavanje zbog koronavirusa moralo se preseliti na internet.

Stoga je Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica, odnosno vrijedni zaposlenici iste, okupila, kako kažu, poznate i manje poznate Koprivničance koji su snimili kratki video u kojemu su otkrili naziv knjige koja im je promijenila život.

– Pogledajte video i možda nađete sljedeću knjigu koju ćete pročitati baš u njemu, a vjerujemo uskoro je i posuditi u koprivničkoj knjižnici te usput podsjećamo na današnji program u ovoj virtualnoj Noći knjige – poručuju iz Knjižnice.

Ujedno pozivaju da pročitate tekst o čitanosti u Hrvatskoj koji možete pronaći ovdje, kao i da u 18 sati pogledate i poslušate video s pričom književnice za djecu Jelene Pervan. Za odrasle su, pak, pripremili dva online književna #kajnebibilo #dobro susreta s dvoje
zanimljivih književnika. U 19 sati s Julijanom Adamović, a u 20 sati s Markom Gregurom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

Slaven sutra na Apašu čeka Goricu, Božić: Dužni smo iskupiti se svima koji vole klub i dolaze navijati

Pretposljednji Farmaceuti sutra u 17 sati na svom Apašu dočekuju sedmoplasiranu Goricu. Mediji su ovih dana istaknuli dva bitna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×