19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zanimljivo predavanje

U Koprivnicu dolazi Ante Radonić, predstavit će najnovija svemirska istraživanja i svemirske misije
U

Posebnu pozornost posvetit će izuzetnim snimkama novog svemirskog teleskopa James Webb. Bit će riječi o novim otkrićima u dubokom svemiru, ali i o pripremama novih  kspedicija na naš susjedni svijet – Mjesec. Sve to bit će obogaćeno mnogobrojnim slikama

Ne propustite

Legendarni popularizator znanosti, astronomije i astronautike, nekadašnji voditelj zagrebačkog planetarija, Ante Radonić, ponovno dolazi u Koprivnicu.

U četvrtak, 26. listopada, u koprivničkoj će knjižnici Ante sve zainteresirane upoznati s najnovijim dostignućima u istraživanju svemira te sa suvremenim svemirskim misijama. Onima koje su već na odredištu, onima koje su na putu, ali i onima koje još nisu napustile Zemlju.

Posebnu pozornost posvetit će izuzetnim snimkama novog svemirskog teleskopa James Webb. Bit će riječi o novim otkrićima u dubokom svemiru, ali i o pripremama novih ekspedicija na naš susjedni svijet – Mjesec. Sve to bit će obogaćeno mnogobrojnim slikama.

Predavanje će se održati na Stručno-znanstvenom odjelu koprivničke knjižnice s početkom u 18 sati. Ulaz je slobodan.

Gostovanje Ante Radonića organizira Astronomsko društvo Koprivnica u suradnji s Knjižnicom i čitaonicom „Fran Galović“ Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×