12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bibliobusna služba ne radi

Križevačka Gradska knjižnica sutra otvara svoja vrata, ovo su usluge koje ćete moći koristiti u narednom periodu
K

Privremno će u knjižnici biti dostupne samo usluge zaduživanja i razduživanja knjiga i AV građe. 

Ne propustite

Gradska knjižnica Franjo Marković sutra će početi s radom za korisnike, javljaju iz križevačke knjižnice.

U narednom periodu knjižnica će privremeno raditi s izmijenjenim radnim vremenom i u posebnom režimu. Točnije, ponedjeljkom i utorkom od 13 do 19 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 14 sati, a subota je neradna. Izuzetak je ovaj petak, 1. svibanj, kada će knjižnica biti zatvorena. Bibliobusna služba do daljnjega ne radi za korisnike.

Privremeno će u knjižnici biti dostupne samo usluge zaduživanja i razduživanja knjiga i AV građe.

Knjižnica je uvela i sljedeća pravila ponašanja:

1.       Ulaz u knjižnicu je za sve na glavnom ulazu u knjižnicu.
2.       Korisnici koji čekaju na ulaz u knjižnicu trebaju se držati pravila udaljenosti najmanje dva metra jedan od drugog.
3.       Ako korisnik želi samo vratiti knjige, a ne želi ništa posuditi, ne treba čekati u redu već može knjige koje vraća odložiti u kutije koje će za to biti pripremljene i postavljene u međuprostoru na  ulazu u knjižnicu.
4.      Korisnici koji žele nešto posuditi čekaju u redu ispred vrata, a djelatnik knjižnice propušta u knjižnicu po jednog korisnika.
5.       Korisnici izlaze kroz atrij knjižnice.
6.       Kad korisnik izađe iz knjižnice, djelatnik na ulazu propušta sljedećeg korisnika.
7.       Između ulaska i izlaska korisnika, ulazna vrata knjižnice se zaključavaju.
8.       Po ulasku u prostor knjižnice, u hodniku, svaki korisnik dužan je dezinficirati ruke.
9.       Na posudbenom pultu određenog odjela korisnik preuzima knjige koje je naručio unaprijed ili u najkraćem mogućem vremenu odabire knjige za posudbu među onima koje su na raspolaganju ili mu knjižničar donese s polica; knjižničar zaduži knjige i korisnik bez suvišnog zadržavanja odlazi s odjela i izlazi iz knjižnice.
10.   Preporučuje  se knjige za posudbu naručiti unaprijed (barem dan ranije) mailom ili telefonom  kako bi već bile spremne kod dolaska korisnika u knjižnicu. Da bi knjige bile spremne za sljedeći dan. Telefonske narudžbe se primaju ponedjeljkom i utorkom od 12.30-18 i srijedom, četvrtkom i petkom: od 7.30-13 sati.

Dječja igraonica, čitaonica tiska, studijski odjel, računala i internet kao i usluge skeniranja i printanja zbog nemogućnosti zadržavanja korisnika u knjižnici, privremeno neće biti dostupne.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×