24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bibliobusna služba ne radi

Križevačka Gradska knjižnica sutra otvara svoja vrata, ovo su usluge koje ćete moći koristiti u narednom periodu
K

Privremno će u knjižnici biti dostupne samo usluge zaduživanja i razduživanja knjiga i AV građe. 

Ne propustite

Gradska knjižnica Franjo Marković sutra će početi s radom za korisnike, javljaju iz križevačke knjižnice.

U narednom periodu knjižnica će privremeno raditi s izmijenjenim radnim vremenom i u posebnom režimu. Točnije, ponedjeljkom i utorkom od 13 do 19 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 14 sati, a subota je neradna. Izuzetak je ovaj petak, 1. svibanj, kada će knjižnica biti zatvorena. Bibliobusna služba do daljnjega ne radi za korisnike.

Privremeno će u knjižnici biti dostupne samo usluge zaduživanja i razduživanja knjiga i AV građe.

Knjižnica je uvela i sljedeća pravila ponašanja:

1.       Ulaz u knjižnicu je za sve na glavnom ulazu u knjižnicu.
2.       Korisnici koji čekaju na ulaz u knjižnicu trebaju se držati pravila udaljenosti najmanje dva metra jedan od drugog.
3.       Ako korisnik želi samo vratiti knjige, a ne želi ništa posuditi, ne treba čekati u redu već može knjige koje vraća odložiti u kutije koje će za to biti pripremljene i postavljene u međuprostoru na  ulazu u knjižnicu.
4.      Korisnici koji žele nešto posuditi čekaju u redu ispred vrata, a djelatnik knjižnice propušta u knjižnicu po jednog korisnika.
5.       Korisnici izlaze kroz atrij knjižnice.
6.       Kad korisnik izađe iz knjižnice, djelatnik na ulazu propušta sljedećeg korisnika.
7.       Između ulaska i izlaska korisnika, ulazna vrata knjižnice se zaključavaju.
8.       Po ulasku u prostor knjižnice, u hodniku, svaki korisnik dužan je dezinficirati ruke.
9.       Na posudbenom pultu određenog odjela korisnik preuzima knjige koje je naručio unaprijed ili u najkraćem mogućem vremenu odabire knjige za posudbu među onima koje su na raspolaganju ili mu knjižničar donese s polica; knjižničar zaduži knjige i korisnik bez suvišnog zadržavanja odlazi s odjela i izlazi iz knjižnice.
10.   Preporučuje  se knjige za posudbu naručiti unaprijed (barem dan ranije) mailom ili telefonom  kako bi već bile spremne kod dolaska korisnika u knjižnicu. Da bi knjige bile spremne za sljedeći dan. Telefonske narudžbe se primaju ponedjeljkom i utorkom od 12.30-18 i srijedom, četvrtkom i petkom: od 7.30-13 sati.

Dječja igraonica, čitaonica tiska, studijski odjel, računala i internet kao i usluge skeniranja i printanja zbog nemogućnosti zadržavanja korisnika u knjižnici, privremeno neće biti dostupne.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas u susjedstvu

Pijan bacio ručnu bombu niz stepenice prema partnerici, sad je u istražnom zatvoru

Samo pukom srećom nitko nije ozbiljnije stradao nakon što je stanoviti 56-godišnjak niz stepenice otkotrljao ručnu bombu pred tri...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×