25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ne staju radovi

Ferdinandovac dobio 300 tisuća kuna za daljnje uređenje i obnovu Društvenog doma
F

Za ovu namjenu ukupno je planirano 500.000 kuna od čega 300.000 kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Ne propustite

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU općini Ferdinandovac odlučila je s 300 tisuća kuna pomoći da obnovi mjesni Društveni dom. Općina je projekt prijavila za sufinanciranje kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice. Nisu ovo prva dobivena sredstva, prošle godine izgrađen je novi sanitarni čvor, te je zamjenjen veći dio vanjske i unutarnje stolarije.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU tada je pomoglo s 200 tisuća kuna.

Ove godine u planu je toplinska izolacija i spuštanje stropa u koji bi se ugradila klimatizacija i učinkovita LED rasvjeta, ugradnja novih podnih pločica te uređenje pozornice. Već je nabavljeno i 300 komada novih stolica.

Za ovu namjenu ukupno je planirano 500.000 kuna od čega 300.000 kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Završetkom radova dobiti će se moderan, energetski učinkovitiji prostor pogodan za veća okupljanja, kao i za potrebe mještana i udruga sa područja Općine Ferdinandovac.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×