18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBILAZAK RADOVA

Radovi u Križevcima: Gradi se spomenik hrvatskim braniteljima i nadvožnjak preko željezničke pruge, a uređuje se i park
R

Radi se na spomeniku hrvatskim braniteljima i uređenju parka te na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge.

Ne propustite

Gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn i pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović, obišli su trenutne radove na području grada Križevaca. Točnije, obišli su radove na spomeniku hrvatskim braniteljima i uređenju parka te radove na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge na državnoj cesti 22.

Što se tiče radova na spomeniku hrvatskih branitelja i parku u Ulici Franje Tuđmana u Križevcima, završena je prva faza spomenika te je uređen park s novim drvećem, pješačkim stazama i dječjim igralištem. Radove je izvodila tvrtka Filabeton iz Križevaca.

Radovi na izgradnji nadvožnjaka preko željezničke pruge na državnoj cesti 22 obišli su s predstavnikom investitora Hrvatske ceste mr.sc. Ozrenom Gverićem dipl.ing.građ. i Petrom Plazina, glavnim nadzornim inženjerom ispred tvrtke Investinženjering d.o.o.

Investitor za I. i II. fazu su Hrvatske ceste, a radove izvode tvrtke Zagorje gradnja d.o.o i Geotehnika d.o.o. iz Zagreba. Za III. fazu investitor je Grad Križevci, izrađen je i glavni projekt, a javna nabava predviđena je za lipanj. Rok za završetak sve III. faze je lipanj 2021.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×