25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
posljednja 24 sata

Broj novozaraženih koronavirusom i dalje je visok, imamo 56 novih slučajeva
B

Jučer je bilo gotovo stotinu novih slučajeva.

Ne propustite

Gotovo stotinu novozaraženih osoba evidentirano je tijekom jučerašnjeg dana, dok je Stožer civilne zaštite RH danas objavio novo stanje za posljednja 24 sata.

Dakle, 56 je novih slučajeva zaraze koronavirusom. Ukupno dosad 2539 slučajeva. Od jučer, testirano je 780 osoba, na bolničkom liječenju je 51 osoba. Oboljeli su iz Brodsko-posavske županije (1), Varaždinske (1), Koprivničko-križevačke (2), Zadarske (2), Zagrebačke (5), Primorsko-goranske (5), Splitsko-dalmatinske (5), Grada Zagreba (23) te Osječko-baranjske (12). Osoba na respiratoru nema.

Na pitanje o noćnim klubovima, iz Stožera su neslužbeno saznali da se jedan objekt zatvara. Ističu da im je cilj rad što većeg broja ekonomskih aktivnosti. Također, donijeli su odluku kojom će se provoditi kontrola noćnih klubova te će se provjeravati preporuka pridržavanja mjera.

– Inspekcija i policija će izlaziti u noćne klubove i pratiti. Ako uoče nedostatke, tražit će da se trenutno počne s provođenjem preporuka – kazali su iz Stožera.

Nošenje maske ostaje na razini preporuke, u dva grada oboljelo je troje djece, a zaraženih turista nema, tvrdi vodstvo Stožera.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×