16.5 C
Koprivnica
Subota, 1. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
templari iz severovca

FOTO Brojni Đurđevčani okušali se u adrenalinskom Airsoftu
F

Đurđevčani i brojni gosti imali su priliku okušati su u gađanju replikama vatrenog oružja u stacionarne mete, a klub je priredio i i pokaznu vježbu s kojom je pokazana reakcija na zasjedu.

Ne propustite

Novoosnovani Airsoft klub Templari iz Severovaca, organizirao ja Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su članovi kluba predstavili ovaj vojni simulacijski sport.

Đurđevčani i brojni gosti imali su priliku okušati su u gađanju replikama vatrenog oružja u stacionarne mete, a klub je priredio i i pokaznu vježbu s kojom je pokazana reakcija na zasjedu. Osnovni cilj je bio širu javnost upoznati sa radom i treninzima kluba, a ovom prilikom upisano je novi desetak članova.

Airsoft je vojni simulacijski sport u kojem se upotrebljavaju replike vatrenog oružja, koje izbacuju kuglice od tvrde plastike ili biorazgradive kuglice koje koristi udruga kako bi očuvala i zaštitila okoliš.

Članovi udruge su istaknuli kako su zadovoljni odazivom građana, ali i svojim prvim organiziranim događanjem te su već najavili nove treninge i svoje sudjelovanje u programima Turističke zajednice grada Đurđevca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava

FOTO/VIDEO U Kloštru Podravskom popularni Žera i Crvena jabuka bacili posjetitelje u trans, slavi se Dan općine

Nakon cjelodnevnih događanja bogatog programa Dana Općine Kloštar Podravski glavni dio proslave stigao je u večernjim satima nastupom kultnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×