templari iz severovca

FOTO Brojni Đurđevčani okušali se u adrenalinskom Airsoftu

Đurđevčani i brojni gosti imali su priliku okušati su u gađanju replikama vatrenog oružja u stacionarne mete, a klub je priredio i i pokaznu vježbu s kojom je pokazana reakcija na zasjedu.

13:00h
0
Foto: Djurdjevac.hr

Novoosnovani Airsoft klub Templari iz Severovaca, organizirao ja Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg su članovi kluba predstavili ovaj vojni simulacijski sport.

Đurđevčani i brojni gosti imali su priliku okušati su u gađanju replikama vatrenog oružja u stacionarne mete, a klub je priredio i i pokaznu vježbu s kojom je pokazana reakcija na zasjedu. Osnovni cilj je bio širu javnost upoznati sa radom i treninzima kluba, a ovom prilikom upisano je novi desetak članova.

Airsoft je vojni simulacijski sport u kojem se upotrebljavaju replike vatrenog oružja, koje izbacuju kuglice od tvrde plastike ili biorazgradive kuglice koje koristi udruga kako bi očuvala i zaštitila okoliš.

Članovi udruge su istaknuli kako su zadovoljni odazivom građana, ali i svojim prvim organiziranim događanjem te su već najavili nove treninge i svoje sudjelovanje u programima Turističke zajednice grada Đurđevca.