22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
najava povijesnog susreta

Križanović uoči Dinama: Pohrvat ćemo se u vezi, ovo je lijepa priča i čast nam je što ju možemo podijeliti s publikom
K

Kad se saznalo da dolazi Dinamo, svi su bili oduševljeni. Utakmica protiv zagrebačkih Modrih bit će najveća u povijesti kluba, ali u karijeri većine igrača. 

Ne propustite

Velika bitka u veznom redu čeka nogometaše Ferdinandovca. Sutra dolazi Dinamo, igra se šesnaestina finala Hrvatskog nogometnog kupa. Jedan od najborbenijih u domaćim redovima je Rade Križanović, ovoljetno pojačanje iz virovskog Podravca. Već je rečeno dosta puta kako je atmosfera u Ferdinandovcu uoči Dinama odlična.

– Svi dečki u klubu su vrhunski sportaši, a prije svega veliki prijatelji i ljudi. Mi igrači moramo se spremiti da ostanemo na zemlji i da se radujemo utakmici. Maštamo po malo, veselimo se, to je najbitnije. Uprava već ima malo veći zadatak, organizacijski je to jako zahtjevno, ali svi su 100 posto u tome, tako da svima kapa do poda i veliko hvala – rekao je u uvodu za ePodravinu Križanović.

Kad se saznalo da dolazi Dinamo, svi su bili oduševljeni. Utakmica protiv zagrebačkih Modrih bit će najveća u povijesti kluba, ali u karijeri većine igrača.

– Dat ćemo sve od sebe, moramo ostati ponizni i uživati u svakom trenutku utakmice. Naravno, pokušat ćemo pružiti što bolji otpor na svim pozicijama i pohrvati se malo u veznoj liniji pa što bude bit će. Bitno da se nitko ne ozlijedi i da se svi dobro zabavimo. Ovo je jedna lijepa priča i svima nam je velika čast što ju možemo podijeliti i sudjelovati u njoj. Utakmica je posvećena cijeloj momčadi njihovim obiteljima i svim dobrim ljudima u klubu i oko njega. Nadam se da će svi uživati i da ćemo ovo pamtiti za cijeli život – poručuje veznjak Ferdinandovca.

Isto tako, jasno je kako će utakmicu pratiti mnogobrojna publika. Svima u klubu drago je što ovaj susret mogu podijeliti s publikom, s mještanima i svima koji dođu. Za kraj razgovora Križanović je u šali kazao kako se nada dresu nekog Dinamovog igrača, ako je moguće od nekog svog ‘zemljaka’. Naime, Križanović korijene vuče iz BiH, a znamo da u Dinamu igraju Gojak, Hajrović i drugi. Neka mu je sa srećom!

Susret počinje sutra u 15 sati!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×